Ma ima Baba Jaga i ja da napravimo neformalno okupljanje forumaša, a ostali kad neće - ne moraju.![]()
tako treba, neko mora da počne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ima Baba Jaga i ja da napravimo neformalno okupljanje forumaša, a ostali kad neće - ne moraju.![]()
hoće, čini mi se Kerber i Oliver Katić, proverićuLjudi, izvinite ako sam promasila temu, htela sam da pitam hoce li ove godine biti organizovan docek na Trgu, je l' znate nesto o tome?
Najavljivano književno veče bilo je prelepo.
Sada plačem koliko me emocije sustigle...
Divno i elegantno.
Htedoh samo još ovo: da li je neko bio na Rundekovom koncertu?
Dakle - fenomenalno!
Ja sam i plesala bila, i smejala se, i pevala, i filozofirala (analizirala tekstove novih pesama i zaključila da je Rundek sve literarniji)... bez prekida uživala.
..blago vama..mi smo isli na inekcije..jugocilin..urbazon..i to cerka koja je i dobila ime po Rundekovoj pesmi..Ena..sad smo ok, bice jos koncerata..Moj sin reče da te video na balkonu?! Inače, on je oduševljen.
..blago vama..mi smo isli na inekcije..jugocilin..urbazon..i to cerka koja je i dobila ime po Rundekovoj pesmi..Ena..sad smo ok, bice jos koncerata..
Divno ime.![]()