Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Draga Esperanza..cenim vasa razmisljanja i pozitivan stav,cak i kada vas neko potkaciAli i ja sam strucno lice i mislim da davanje krvi nije los potez,pogotovo kada neko ima visak gvozdja..da je prijatno,mozda i nije,niko ne voli da se bocka debelim iglama..ali em ce joj se spustiti serumsko gvozdje,em ce nekom pomoci kome treba krv..a nece lose uticati ni na njen pritisak..nisam sujetan kao neki ovde,tako da cenim vase misljenje..tako ce biti i ubuduce..pozdrav
![]()
Hvala svima vama koji pričate o NJOJ

Ona je još odavno pre nego što je saznala za gvožđe pokušala bar 10 puta da da krv i 10 puta bila odbijena (jer ona inače volontira jedno 13 godina u CK pa je organizovala ogroman broj akcija DDK

Elem, hvala na savetima, NEMOJTE SE PREPUCAVATI

. Sta ces - jednom shrinkic, uvek shrinkic: navikla sam da uvek kronfrontiram pacijente sa sitnim nelogicnostima u njihovim izjavama ako je to u cilju njihovog sazrevanja i boljitka, pa mi to promice i u drugim kontaktima! 

, a dijagnozu da mi postavljas nemoj, prvo - ne bi znao to da uradis i da je imam, a drugo - bilo bi mi zao da moram da ti dam kartonche zbog uvredljivog ponasanja (vec i sam tvoj post je na toj ivici, ali posto si ti moj dragi kolega i znam da me volis u stvari, "samo se pravis..."
onda dobro!). Znaci - nije tesko biti fin, je l' tako? Svi ocekujemo od tebe da budes onaj iz potpisa.
Lepo smo se izdivanili,a sada da se posvetimo pacijentima
, ne koristim kreme za lice
. Ali kad jednog dana pocnem, obavezno cu bas tebe pitati za preporuku - ako moze za neku koju su razvili Shvedi-Finci-Danci: neki od onih zemalja gde si brojne dane proveo usavrsavajuci se. Kad su nam tebe ovako savrsenog u muskom obliku odskolovali
,pa taman da stigne da ti odgovori
.