kacica
Zainteresovan član
- Poruka
- 192
Drustvo,ako neki doktor koji je kompetentan za ovo sto cu napisati procita ovo,neka odgovori sto pre,jer je ovo sto me muci nesnosno.Naime,imam neki svrab (mislim da su zivci u pitanju).Cesem se samo po donjim delovima tela,pocevsi od bedara,kolena i nogu sa svih strana.Nemam nikakve fleke,nista.Samo imam taj svrab,i ponekad suvu kozu posle brijanja nogu.Dezinfikovala sam brijac,menjala,mazala skupe i jeftine kreme i mleka,nista...I dalje svrbi.I sto je najgore,ja uzivam u cesanju.Sumnjivo mi je postalo neki dan kada sam primetila fleke od krvi na pantalonama,jer sam se toliko iscesala da sam raskrvarila kozu.Primetila sam da mi se ovo cesanje najcesce desava kad gledam neki film s napetim scenama,kad imam neku stresnu situaciju.Pusac sam,imala sam secer u trudnoci,imam 33 god,mnogo sam nervozna,radim trecu smenu i imam malu decu.Mnogo sam nervozna a nemam vremena i ne znam da se opustim.Nemojte mi govoriti da idem na jogu i tako to jer nemam para za to.Da li je na kraju krajeva neka bolest u pitanju i ako jeste,kako to da se samo ja cesem,deca ne,muz ne?Usput biste svim zenama mogli da nadjete odgovor zasto se nokti listaju i kako se to leci?Isla sam na klinicki i za to,pa su mi rekli da treba da pijem merzov kompleks vitamina kosa,koza nokti.Pila sam to,nista nije pomoglo?