Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Uzasno mrzim pauzu u prevenstvu zbog reprezentacije.Zvezda je taman uhvatila niz i prekinuti smo na pola.A posebno sad pred derbi.
Ipak mislim da je grobari jos uvek nisu oporavili od shoka sa Tikvom i Hajdukom. A imaju i ovog novog trenera koji odmah nalece na nas,a slabo sta zna o nama i o derbiju.Mada ni Zenga ne zna nista...osim o derbiju Milan-Inter...ali opet je duze sa igracima nego ovaj svabo.
Sta da kazem...ocekujem da ih dobijemo 1-0!
PALITE SE I JEDNI I DRUGI, A FUDBAL NAM VODI MAFIJA.KAO ŠTO JE ZVEZDA DOBILA PARTIZAN KAD JOJ JE BILO NAJTEŽE TAKO MISLIM DA ĆE SADA BITI
SAMO ZA PARTIZAN, U NAJGOREM SLUČAJU BIĆE X DA ZAKUVAJU PRVENSTVO.
Kad sam ja pricao da je Perovic fudbalercina par vas mi se smajalo... pa valjda se asd dokazao...
Jeste da smo igrali lose ali ipal Zvezda je Zvezda i pobeda u derbiju je velika ma kakva god bila... Ostajemo prvi do kraja... jos samo da Romu obrstimo na Marakani i mozemo reci da nam je ova sezona uspesna....