Der Kroatien - Krimi

Poruka
13.704
Nije da me se tice, ali mi je onako bas cudnjikavo.

Serija o detetivki u Hrvatskoj, snimano u Hrvatskoj, izgleda mi odokativno pola glumaca sa hrvatskim imenima. Dobro, ima i stranih imena. Junaci u seriji imaju Hrvatska imena. I sad dolazi ono sto mi je cudno:

Svi u seriji govore nemacki, naravno ide prevod, ali ne izgleda kao sinhronizacija. Znaci originalno snimano na nemackom.

Da nisu slucajno Nemci, u medjuvremenu, opet anektirali Hrvatsku?

Izvor: Kanal: Star Crime (znaci materijal iz uvoza) - bivsi FOX Crime.

Kamo sreće.
Još da si potez Split - Zadar uzmu Talijani, pa da tamo mogu otići ljetovati kao gospodin čovik.
Pa nema više radničkih letovališta i kampova koje je društvo finansiralo da bi se radnici odmorili sa svojim porodicama na lepom plavom Jadranu. To šta smo svi tražili to smo i dobili.

Ne znam za Hrvatsku, ali ta radnička letovališta i dalje postoje u Srbiji, samo se u mnogima tu ne odmaraju radnici, nego služe za ko zna šta. Rade ranici u njima, primaju plate redovno, a oni zvanično ne rade. Možeš misliti čemu služe razna EPS-ova i Telekomova odmarališta sada.

Nije da me se tice, ali mi je onako bas cudnjikavo.
Serija o detetivki u Hrvatskoj, snimano u Hrvatskoj, izgleda mi odokativno pola glumaca sa hrvatskim imenima. Dobro, ima i stranih imena. Junaci u seriji imaju Hrvatska imena. I sad dolazi ono sto mi je cudno:
Svi u seriji govore nemacki, naravno ide prevod, ali ne izgleda kao sinhronizacija. Znaci originalno snimano na nemackom.

Da nisu slucajno Nemci, u medjuvremenu, opet anektirali Hrvatsku?

Izvor: Kanal: Star Crime (znaci materijal iz uvoza) - bivsi FOX Crime.
Нису их Немци анектирали, Хрвати се сами потурили!

Junaci u seriji imaju Hrvatska imena. I sad dolazi ono sto mi je cudno:

Постоји иста таква серија где немачки детективи оперишу у Шпанији, а сви локалци говоре искључиво немачки, и то савршени.

Немачки дебили
Њима је то кул

Pa nema više radničkih letovališta i kampova koje je društvo finansiralo da bi se radnici odmorili sa svojim porodicama na lepom plavom Jadranu. To šta smo svi tražili to smo i dobili.

Ne znam za Hrvatsku, ali ta radnička letovališta i dalje postoje u Srbiji, samo se u mnogima tu ne odmaraju radnici, nego služe za ko zna šta. Rade ranici u njima, primaju plate redovno, a oni zvanično ne rade. Možeš misliti čemu služe razna EPS-ova i Telekomova odmarališta sada.
Moji imaju kuću tamo.

Back