bojana_rock_queen
Poznat
- Poruka
- 7.297
cekaj..shta sam ja...glupa...omg..![]()
vidim da si se sama pronasla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cekaj..shta sam ja...glupa...omg..![]()
Depresija nije ako se kao sto je rekao postavljac ubedacite, jer to je samo trenutno. Depresija je nesto mnogo teze i bolnije.
.
Eh, mene je depresija mučila oko 2 godine, čak sam završila i kod psihijatra kao "hitan slučaj", ali sada sam druga ličnost. Sve to polazi iz glave, tako da najbolje sam sebi možeš pomoći. Napravi neku promenu u životu, pronađi neki hobi ili počni da se baviš nečim što će ti skratiti vreme. Ako imaš mogućnosti, otputuj negde. Joj, kakva sam ja bila... Neko mi nešto kaže, ja o tome razmišlajm 3 dana, a on se ne seti ni da me je video.Eto, ja crtam u slobodno vreme, upisala sam se na kurs engleskog, a planiram uskoro i na fitnes. Ima svakakvih ljudi, a loših pogotovo, pa ne treba sve primati k srcu i ako imaš nešto da kažeš - nemoj to čuvati u sebi. Dakle, samo treba da ti se nešto dešava u životu, da se boriš za sebe i da se ne osamljuješ previše...
![]()
Uh, mene psiholozi nekako uznemiruju, iako sam razmišljala da i sama postanem psiholog.![]()
Ne znam, ne volim kada tačno imam osećaj da me analizira i unapred znam šta će mi reći...
Jeste, ja npr. kad upoznam nekog psihologa, malko mi je cudnoj, kao da me analizira i zna dosta o meni. Ali, psihologija se i meni svidja...
ne znaju oni nista o tebi, nego to zbog filmova i popularnih mitova.![]()
Uh, mene psiholozi nekako uznemiruju, iako sam razmišljala da i sama postanem psiholog.![]()
...
Jeste, ja npr. kad upoznam nekog psihologa, malko mi je cudnoj, kao da me analizira i zna dosta o meni. Ali, psihologija se i meni svidja...