ne nema smisla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pochni zhiveti u skladu sa svojim moguchnostima.
Prestani razmishljati o sebi kao o nechemu shto je bitno i vazhno na ovom svetu.
Budi zadovoljan onim shto si korisno i lepo uradio.
Nemoj kriviti druge za svoje stanje.
Nauchi da vidish lepe stvari.
Probleme ne utapaj u sredstvima za otupljivanje uma, nego se izdigni iznad njih.
Idi na svezh vazduh...oseti vetar, kishu, sunce na svojoj kozhi.
Nabavi psa i poshtuj ga ko sebi ravnog.
Brini se o nekome.
Smeshkaj se svakome.
....ja probao...radi![]()
od malena me prate teski periodi depresije bez ikakvog razloga,povoda,nikad nisam shvatala sta je okidac za taj mrak.najgore je sto vazim za veselu osobu. kako se izboriti::
![]()
I mene,tako neke sitnice podsete na neki teži period i onda sam nekolicinu dana do nedelju dana u teškom bedaku,a nikom da se ispričam i da oslobodim toga što mi je oko srca...Inače vrućine,mnogo sunca isto negativno deluje na mene,dok se odlično osećam kad su kiše,grmljavina,mećave...
od malena me prate teski periodi depresije bez ikakvog razloga,povoda,nikad nisam shvatala sta je okidac za taj mrak.najgore je sto vazim za veselu osobu. kako se izboriti::
![]()
Ne misli na proslost, stavi tacku na sve sto je bilo i proslo! Znaci proslo je i nema nikakvog smisla ozivljavati uspomene!![]()