eklipsa
Aktivan član
- Poruka
- 1.638
od malena me prate teski periodi depresije bez ikakvog razloga,povoda,nikad nisam shvatala sta je okidac za taj mrak.najgore je sto vazim za veselu osobu. kako se izboriti::
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, prekinite da dajete sebi dijagnoze! Eklipsa, poseti psihijatra, ne znam zašto bi radije verovala nekome ko piše na Forumu nego lekaru u ordinaciji, uz dužno poštovanje svom znanju i znanju ostalih na podforumu.
Ima moja drugarica to - cini mi se bas tako kao i ti periodicno.Sa tim sto ona ne zeli da se izleci kaze da voli tu depresiju.erja znam da ne mogu da se otarasim depresije,samo bih da znam da ima jos takvih:caoi kako se snalaze:
erja znam da ne mogu da se otarasim depresije,samo bih da znam da ima jos takvih:caoi kako se snalaze:
utesno nema veze sad sam u euforicnoj fazi Citala sam nesto o izvesnoj BIPOLARNOJ DEPRESIJ ali izgleda neizlecivo,prema tome uzalud se trudim. volela bih da cujem/procitam/ da je neko naucio da zivi sa ovim simptomimaneku foru za zaobici
Ma kakav Bipolarni poremećaj, svašta.
Kao kad je bila ovde jedna devojka pre nekoliko meseci i rekla da ima Aspergera, pošto je radila testove na internetu koji su joj to rekli. Nemam komentar. Ljudi se igraju sa svojim zdravljem.
Imaš reputaciju, svakako nisi!Samo sam prokomentarisala post (nadam se da nisam pogresila zbog toga )
Kako se igra sa zdravljem ako je saznala da ima neku bolest.Igranje sa zdravljem je obrnuto - kada mislis da ni od cega nisi bolestan i nikada se ne lecis niti pijes lekove.
Cudi me da jedan doktor skoro uvek pogresi i prica ovako - doduse siguran sam da zato u ordinaciji nikada ne gresi.
Kao sto kaze u jednoj temi ljudi se igraju sa zdravljem i kada idu kod lekara takodje ... jer uprkos njihovoj plemenitosto desi se greska naravno ne namerna greska ili greska da bi se ostvario neki profit - nego slucajna greska.
A lepo je da postoje osobe kao ti koje ne grese i obecavaju 100 % izlecenje
Slazem se.Nikada ne gresim kada pesice prelazim ulicu.
Zasto?
Zato sto se plasim da cu slucajno da pregazim neki automobil. A to je velika odgovornost - pogledaj cene danas - bar je ulje pojeftinilo.
Naravno da je nebitno.Jos kad bih te razumela.. ali nebitno..