Depilacija za ili protiv

depilacija savremenog muškarca

• Ukupno glasova
    36
  • Anketa je zatvorena .
commodore:
Pa ne... Samo brijem bradu... ali se brijanje brade ne racuna u depilaciju... jel tako?
Nemam dlake po ledjima pa to ne moram da radim, a na grudima nije strasno... pa ih nikad ne bih dirao...
...
Generalno - malo mi je sve to bezveze... moram da priznam.
Sta je sledece... mislim... sminkanje?
Lakiranje noktiju?
...
Ajde, mozda (i samo mozda) ljudi koji su bash odvratno dlakavi... ajde to da prihvatim... mozda... jbg da ne bude covek ko mladi vukodlak (ili posto sam u ovom star wars fazonu - Chubaka) ali normalno dlakav muskarac ne bi trebalo da se depilira...
Nije ruzno kad musko ima bradu i malo dlaka po grudima... i normalno, dlakave noge i nadlaktice... sta je tu cudno... Nisam nikad cuo nesto protiv toga... protiv mnogo dlakavih jesam... ali kad je muskarac normalno maljav (jbg koliko ja znam to je pokazatelj postojanja testosterona)... nijedna se devojka ne buni...
...
Iako, kapiram da danas o svemu mora da se prica sa aspekta - stvar ukusa... tako da... sta znam... ne praktikujem, ali ne bih natak'o na neomascen kolac onoga ko to radi...
...
mozda na omascen... :wink:

hehe ja se ne bunim

cLick - OR - Die:
ja mislim da je savr$eno normalno da u 21. veku mu$karac koji zna $ta zheli da postigne depilacijom to i uradi. Evo ja sam letos 'depilirao' grudi, tachnije namazao sam ih onom kremom za depilaciju da bih postigao da mi se trbu$njaci vide jo$ bolje. Noge npr. nikada ne bih depilirao, ali za$to sa druge strane ne koristiti ma$inicu i odrzhavati dlake ispod pazuha i na stidnim mestima na minimali.
To mi je skroz higijenski i normalno, a i znam da devojchice vole uredne dechake.

Pitanje za devojke koje se vi$e manje redovno depiliraju dole. Da li to leti rade che$ce nego zimi i $ta je razlog?

wow
pa gde je ta slikica bre

Mislim da se danas preteruje sa forsiranjem muske depilacije. Lako je zenam da to traze od partnera ali trebaju da znaju da cemo mi onda morati da se depiliramo svaki nedelje zbog jacine dlake. A i sta je tu lose ako muskarac ima maljave grudi nema to nikakve veze sa ne-higijenom

S*boy:
Mislim da se danas preteruje sa forsiranjem muske depilacije. Lako je zenam da to traze od partnera ali trebaju da znaju da cemo mi onda morati da se depiliramo svaki nedelje zbog jacine dlake. A i sta je tu lose ako muskarac ima maljave grudi nema to nikakve veze sa ne-higijenom

Ma daj ... kako nije ... kao da ližeš nekog ispod pazuha ... fuj

Back