Depilacija ruku

maleckaaaa

Zainteresovan član
Poruka
106
Razmisljam o depilaciju ruku i nzm koji je nacin najbolji... do sad nisam ni jednom to radila.... dal to ide do ramena... sa voskom il kremom kako je bolje.... interesuje me vase misljenje i dal to uopste i radite?

Ja ih depiliram, koristila sam i vosak i kremu. Ne radim to baš redovno jer nisam baš toliko dlakava, ali mi ruke ipak lepše izgledaju kad su bez dlaka.Nisam depilirala do ramena već samo podlaktice.

Ja imam depilator, mislim da je to najisplatljivije- kupis jednom, a traje ti ihahaj- imam svetle dlake, tako da nemam nesto potrebu da skidam dlake, ali su mi ruke, nekako, lepse i mekse kad su bez dlaka..
Depiliram do lakta, ali, predjem po nekoliko puta i na gore, do ramena...

Razmisljam o depilaciju ruku i nzm koji je nacin najbolji... do sad nisam ni jednom to radila.... dal to ide do ramena... sa voskom il kremom kako je bolje.... interesuje me vase misljenje i dal to uopste i radite?

Pa ono ako imas dlake i na ramenima onda skidaj odatle :lol: mislim sto bi se drzala nekih pravila?
Ako imas male bele nema potrebe, a meni licno je ruzno kad devojka ima crne dlake na rukama a ne skida ih, izgleda neugledno u ovo pederrsko doba kad smo svi cosavi po celom telu osim kose.
Taka tura dosla. Mozda se vrate dlake u modu, ko ce ga znati :p

Depiliram celo telo tj noge i ruke od 8 razreda. Brijac ne uzimam. Sad se opusteno depiliran 1 u 5,6 nedelja jer dlakama treba po 20 i vise dana da pocnu da rastu.. Na butinama sam skoro postala i cosava :lol: kao i na rukama. Ali tacno 10god ove god se depiliram :roll: :lol:

pa ako imas epilator, možeš njime.
ne znam koliko su ti dugačke dlačice, ali ako su duže, možeš prvo da ih skineš brijačem, onda sačekaš da krenu da rastu i tako kratke ih epiliraš
manje će da boli. i imaćeš glatke ruke 15ak dana sigurno
i odaberi period u mesecu kada možeš da podneseš bol. ja recimo u pmsu, nema šanse, boli me sve

Back