Софија
Legenda
- Poruka
- 54.606
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisala sam negde gore, 2400. Može po onim sajtovima za popuste da se ujuri za značajno manje para, tako sam ja navatala ponudu za smešne pare u Lady Epil-u.
sta si mislio sa braunom da skidas..tesko lice..znas li koliko to tek cupa?
Pa kad uraste dlaka valjda i to moze da se sredi, a brijac me zestoko nervira. :/
Sinuo mi je na nos, i onako brijem bradu sa njim i jako mi smeta.
Razmisljam da i depiliram lice, ali jako imam osetljivu kozu tu i moracu da se raspitam kod kozmeticara u apoteci jer oni imaju sredstva za depilaciju lica.
A devojke, sta vi koristite za lice, ruke, noge, ledja, grudi i ostalo?
Znam da je salon lepote najbolje resenje ali redovna depilacija celog tela kosta prokleto mnogo.![]()
Kid,
ako bas hoces da depiliras pazuh u kucnoj varijanti
kupi Lycia trake za osetljivu kozu
![]()
Da pitam ja sad nesto...nakon brijanja brade se desi da mi izadju bubuljice i koliko shvatam to je zato sto imam osetljivu kozu...uzeo sam ovo http://www.google.com/imgres?imgurl...=134&ty=124&page=1&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:0 zanima me sta mislite, da li valja? Jednom sam samo iskoristio i mislim da smanjuje iritaciju koze, ali malo samo...![]()
Sestra i ja smo koristile isti depilator dok smo živele zajedno, al' za noge.
Evo ti ovaj hint, meni ovo pomaže sa smirivanje iritacije posle depilacije/brijanja
![]()
Pogledaj i ostalo iz ove kolekcije http://www.crystalderma.rs/preparati/neven
Ja ovu kremu nalazim po supermarketima, nije skupa, po izgledu nikad čovek ne bi rekao da je toliko dobra.
Takođe, iz apoteke, Sinoderm mast
Takođe, iz apoteke, Sinoderm mast
Bemliga, ja sam je najnormalnije kupila, i to sam od apotekarke tražila nešto za iritaciju posle depilacije ruku...meni izbije "osip" u pregibu lakta, zbog znoja valjda i osetljive kože u tom delu. Sinoderm mi je pomagao, bukvalno uveče malo natapkam i do ujutru se povuče![]()
Bemliga, ja sam je najnormalnije kupila, i to sam od apotekarke tražila nešto za iritaciju posle depilacije ruku...meni izbije "osip" u pregibu lakta, zbog znoja valjda i osetljive kože u tom delu. Sinoderm mi je pomagao, bukvalno uveče malo natapkam i do ujutru se povuče![]()
Tako sam je i koristila, baš lokalno, direktno na tačkice...i to ne na onu standardnu iritaciju odmah nakon depilacije, kad se sve zacrveni, to prođe posle par sati, nego ono što ostane/izbije sutradan recimo, kao upaljene bubuljičice koje užasno svrbe i to samo na tim kritičnim mestima, prevoji i sl.Pa jeste tako, to je super mast,krema ili gel ( ima ga u sva tri oblika), ali je stvarno za malo teze slucajeve i za mazanje na
recimo 3-4 cm kvadratne povrsine, ali nikako da mazes noge,lice,one intimne stvari i da je koristis kao kremu za bebe kojima
se bebi kremom matze dupence.
Koristim ovu nevenovu kremu poslednjih par meseci, otkako sam je otkrila i ona baš rešava problem, lagana je i smiruje kožu, milion puta bolje od svih onih izvikanih post-depilacijskih mazalica.Medo, Sinoderm je na bazi kortikosteroida (koja je to 'pametna' apotekarka) i sto rece Rayela - za teze slucajeve dermatisa.
Imam sl. problem kao ti, uvek mi izadju bubuljice posle depilacije, koristim Pantenol rastvor i pomaze mi. Probaj sa tim.
Tako sam je i koristila, baš lokalno, direktno na tačkice...i to ne na onu standardnu iritaciju odmah nakon depilacije, kad se sve zacrveni, to prođe posle par sati, nego ono što ostane/izbije sutradan recimo, kao upaljene bubuljičice koje užasno svrbe i to samo na tim kritičnim mestima, prevoji i sl.
Koristim ovu nevenovu kremu poslednjih par meseci, otkako sam je otkrila i ona baš rešava problem, lagana je i smiruje kožu, milion puta bolje od svih onih izvikanih post-depilacijskih mazalica.