TimeTravellingBunny
Ističe se
- Poruka
 - 2.215

Meni isto, videla sam neko da prodaje u podzemnom prolazu, ali sam bila u moru ljudi koji su se kretali brzo i žurili na koncert... Posle mi je bilo žao, mislila sam da je trealo ipak da se okrenem i probijem.. Imam majicu sa koncerta u Zagrebu 2010. ali ne stoji mi toliko dobro.Lepe majce bile na koncertu da se kupe , sad mi zao shto pazario nisam .![]()
 A i što da nemam dve, po jednu sa svakog koncerta. 
Au, što ovo nisu svirali kod nas... In Your Room, Behind the Wheel, John the Revelator, World In My Eyes... ja bih bila na "heaven"setlist.fm/setlist/depeche-mode/2013/o2-arena-london-england-13d999f9.html
Ova setlista sa druge vecheri u Londonu im se najvishe razlikuje do sada na turneji . . .

Kad bi morao da izdvojis po jednu pesmu sa svakog albuma, koje bi to bile?![]()
Speak and Spell - Tora!Tora!Tora! nema baš mnogo pesama koje mi se uopšte sviđaju na tom albumu
A Broken Frame - verovatno Leave In Silence, ali ne znam, nema taj album neke jače pesme
Construction Time Again - Love, In Itself
Some Great Reward - Blasphemous Rumours
Black Celebration - Black Celebration ili A Question of Lust
Music for the Masses - Behind the Wheel
Violator - Enjoy the Silence ili Halo
Songs of Faith and Devotion - In Your Room
Ultra - The Love Thieves
Exciter - When the Body Speaks
Playing the Angel - John the Revelator ili Damaged People
Sounds of the Universe - Wrong
Delta Machine - Alone
Omiljene pesme: Only When I Lose Myself, Halo (Goldfrapp remiks), In Your Room, Behind the Wheel, Walking In My Shoes, One Caress, The Love Thieves, Enjoy the Silence, John the Revelator, Alone, Personal Jesus, Policy of Truth, Damaged People, It's No Good, Black Celebration, Precious, Home, Strangelove, World In My Eyes, Stripped...
Najbolji albumi:
1. Songs of Faith and Devotion
2. Violator
3. Black Celebration
4. Delta Machine
5. Music for the Masses
...
6. Ultra
7. Playing the Angel
8. Some Great Reward
...
9. Sounds of the Universe
10. Exciter
11. Construction Time Again
12. A Broken Frame
13. Speak and Spell
Omiljene sa poslednjeg albuma: Alone, Broken, Secret to the End, Heaven, The Child Inside, Welcome to My World, Angel, Should Be Higher... odavno nisu imali toliko dobrih pesama na albumu. Sviđaju mi se manje više sve, samo Soft Touch, Raw Nerve mi možda nije toliko draga. Slow mi se u početku nije sviđala pa mi se vremenom dopala, možda će tako i ova.