Depeche Mode

• Začetnik teme Začetnik teme Apach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U Laguna , Delfi knjizari sam kupio .
Ima u svakoj njihovoj s obzirom da je Laguna izdavach , a njihove knjizare ima na svakom coshku tako da nije problem naci . . .
A ima i po drugim knjizarama koliko sam primetio , al u njihovim popust dobijesh . . .
Pa da Black celebretion , i josh jedan koji pomenula nisi Songs of faith and devotion , i Violator . :lol:
Top tri
Najslabiji im je prvi , Speak and spell , generalno neslushljiv meni makar . :lol:
Ako dobro stojish sa engleskim imash i druge knjige o njima po nekim English books knjizarama . . .

Nije , al ima da se nadje na engleskom po nekim knjizarama . . .
Deblja je od Black celebration koliko se secam . . .
Nego ti josh necesh da im oprostish shto nedodjoshe pre chetri godine pa drzish taj avatar ? :mrgreen:

Poslednja izmena:
Narucila sam BC preko interneta. :D

Bila sam pomenula Songs of Faith and Devotion, ali sam izmenila post, jer, iako mi se svidjaju pesme na njemu, nije mi bas u vrhu, a i ne svidja mi se Dejvov imidz u to vreme. Sto se tice pesama koje mi se ne svidjaju, tu su, recimo Pimpf, Clean, Barrel of a Gun, Comatose...tebi? Takodje one sa pocetka karijere (do Black Celebration) ne slusam toliko, sa ponekim izuzecima koji mi se svidjaju (My Secret Garden, Photographic, Everything Counts, People Are People, And Then, The Landscape Is Changing, Leave In Silence, Just Can't Get Enough, Stories of Old, If You Want...)

Svidja li se tebi Exciter? Koji ti se remiksi svidjaju?
Meni ovaj nije los

za Halo sam vec rekla da mi se svidja. :)

Poslednja izmena:
Bila sam pomenula Songs of Faith and Devotion, ali sam izmenila post, jer, iako mi se svidjaju pesme na njemu, nije mi bas u vrhu, a i ne svidja mi se Dejvov imidz u to vreme. Sto se tice pesama koje mi se ne svidjaju, tu su, recimo Pimpf, Clean, Barrel of a Gun, Comatose...tebi? Takodje one sa pocetka karijere (do Black Celebration) ne slusam toliko, sa ponekim izuzecima koji mi se svidjaju (My Secret Garden, Photographic, Everything Counts, People Are People, And Then, The Landscape Is Changing, Leave In Silence, Just Can't Get Enough, Stories of Old, If You Want...)

Svidja li se tebi Exciter? Koji ti se remiksi svidjaju?
Meni ovaj nije los

Volim Exciter .
Goodnight lovers , Dead of night , Freelove su mi omiljene s njega .
A ubedljivo pesmu koju najmanje volim , zapravo izrazito nepodnosim je New life . . . :lol:
Vins Klark . . . :roll: :lol:
Od ovih kasnijih Condemnetion nikako da mi se dopadne , chini mi se da je i jedina sa Songs koja mi se ne svidja .
Ne pada mi vishe nishta na pamet , ima vishe onih koji mi se nit svidjaju nit ne svidjaju , nedovoljno upadljive .
Skoro na svakom albumu ima po jedna dve , al da ih bash i ne trpam u nevoljene . . . :lol:
Ima onaj Vilalobosov remiks Sinner in me , chuj ga ako vec nisi . . .
Trentemolerov Wrong , mada je on grublji onako .
Kad se setim josh nekog cu da kazem .

Comfortably , hehe , vala koliko su chekani i ochekivano ovde jedan koncert dovoljan nije . . . :mrgreen:

Poslednja izmena:
Meni Dream On, When the Body Speaks, Free Love i Goodnight Lovers. Nisu lose ni I Am You i I Feel Loved.
Pa da, vise ima tih koje bih okarakterisala kao osrednje nego da ih bas ne volim.
Ja cisto sumnjam da ce opet da dodju...i sad su jedva. :(
Zamislite dodju opet i koncert bude kao u Milanu. :D Dream On :lol:

Ma ce dodju na sledecoj turneji , al to tamo za jedno chetri godine ako ne uspore tempo izdavanja albuma . . .
Meni nije jasno shto nisu doshli , odnosno shto ih niko doveo nije za Tour of angel , bili svuda u okolini sem Albanije i Makedonije .
Crna gora bila u nashem sastavu , valjda , pa ne rachunam . . . :lol:
Inache zasmetalo mi je shto koncert nije u Areni bio , odnosno 2 komada , taman bi bilo . . .
Oni su bend za zatvorene prostore .
A zadnji album kako ti se chini ? :D

Poslednja izmena:
Da da , nisu ni u Bosni . . . :mrgreen:
Meni su sa zadnjeg trenutno najbolje Should be higher i Soothe my soul . . .
Je l ti stigla knjiga ?
I je si chula one remikse shto spomenuh ?
Dobar je i onaj remiks Heavena shto se chuje po radiu i . . . svugde . :lol:

Poslednja izmena:
Ne znam koliko joj treba da stigne, juce su me zvali da potvrde adresu. Dobre su Should Be Higher i Soothe My Soul...isto Welcome to my World, The Child Inside...svidjaju mi se remixi. :) Ja kad sam cula da oni dolaze, mislila sam da ce koncert biti na Marakani. :lol:

Na Marakani ne mogu takvi koncerti jer oni kamioni ne mogu proci kroz one prolaze . :lol:
Sad , kako Chola , Aca Lukas i ostali domaci muzichari uspeju da provuku to kroz te prolaze i postave binu , nemam pojma hehe . :lol:
A spotovi koji ti se svidjaju ?

Poslednja izmena:
Stigla mi je knjiga. :super:

Kad bi mogli da provuku to, sta mislis da li bi mogli da napune, ili to samo nasi "najdrazi" izvodjaci mogu? :lol:

Sto se spotova tice, svidjaju mi se Suffer Well, Never Let Me Down Again, People Are People, Enjoy the Silence, Home, Dream On, A Question of Lust...ako se setim jos nekog dopisacu. :)

Zaboravila sam Heaven sa novog albuma.

Je si pochela da je chitash ? :D

Pa teshko , mozda ako bi one karte za najudaljenije tribine bile nenormalno jeftine . :lol:
Partizanov stadion bi mogli verovatno .

Its no good im je najbolji spot . . . :mrgreen:
Enjoy the silence , In your room , Barrel of a gun , Suffer well :lol: , Halo . . .
To bi valjda bili ti omiljeni spotovi , mada odavno nisam video one starije . . .

Poslednja izmena:
Nisam sve gledao . . .
Tribjut album onako , vishe ga se i ne secam , davno sam ga skinuo i slushao .
Hooverphonic sa obradom Shake the disease i Rammmstein sa sada vec njihovim chuvenim vidjenjem Striped .
I chini mi se da je fino i Cure shto su radili, al sad nisam siguran shta je tachno . . .
Neshto s Violatora , World in my eyes il Policy of truth valjda . :D
Svidja li se tebi neshto odatle ?

A Ultra album shta ti se svidja s njega najvishe ?

Poslednja izmena:
Ne secam se ni ja svega, ali svidja mi se Shake the Disease, The Cure World in my Eyes i ova sto sam postavila od Smashing Pumpkings. Stripped onako, nisam neki fan Rammsteina. :) Sa Ultra mi se svidjaju Home, The Love Thieves, Freestate, It's No Good, The Bottom Line, Junior Painkiller...ma sve su im OK, jedino Barrel of a Gun mi se ne svidja nesto. Tebi? :D
Nije mi jasno zasto pojedini fanovi govore kako su im Ultra i Exciter najgori albumi.

Probaj odavde da skinesh Stripped knjigu :
www.pdfebooksd.com/stripped-the-true-story-of-depeche-mode-PDF3-493281/
Pa za Ultra mozda kazu zato shto im je prvi bez Alana , ne znam . . .
Za Exciter i ne znam da se spominje kao loshiji album , meni je bash bash dobar shto vec i rekoh . . .
Sa Ultra najvishe Useless , Its no good , Insight posebno kad Martin peva , i naravno Home . :D
Shteta shto sa Singles turneje nema normalan koncert , nego skraceni preradjeni . :lol:
A od singlova van albuma koji su ti omiljeni ?
Dobri su im svi shto se mene tiche , sem obrade Route 66 mada ne znam da l to spada u te singlove . :lol:
Definitivno najbolji Shake the disease i Only when i lose myself .

Poslednja izmena:
Izgleda da je nema nigde, a pokusala sam jos neke knjige odatle da skinem, trazi mi glupe sifre.
Nema njihovih majica nigde u Bg-u? Bio je neki butik kad se izadje iz Kneza, pa kad se prodje Vulkan, dole prema Zelenjaku, ali ne znam da li ima DM. Bitno je da ima Metallica i slicno. :roll:
I meni se svidjaju Only When I Lose Myself i Shake the Disease najvise :D Nije mi losa ni Route 66. a sto se Excitera tice, to sam primetila na stranim forumima, nekima sa svidja, ali uglavnom pljuju po njemu, zato sam pitala tebe da li ti se svidja. :D
Ima isto onaj album sa singlovima sa albuma.

Back