Depeche Mode

• Začetnik teme Začetnik teme Apach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa bilo je dobro .
To shto nisu ispunili sva moja ochekivanja je u redu jer sam imao nerealna , te nije ni bitno . :lol:
Vidim po ne netu da se ljudi zale na set lustu uglavnom , i mogu to da razumem , posebno shto prvi put dolaze .
Mada se meni ista prilichno dopala , jedino je bolje da su izvodili Halo u originanoj verziji , a ne remiks .
I umesto Just cant get enugh recimo Photographic , ako je vec morala neka sa prvog albuma .
I pored toga shto je Dejv bio raspevan razigran i zrachio ko plutonijum , komunikacija s publiko u pichetku mu nije najbolje ishla .
Te loshija komunikacija sa publikom u 1-3 koncerta , dosta sporijih josh uvek nedovoljno poznatih pesama , nedostatak josh nekog hita . . .
Uchinilo je nekonstatnom fenomenalnu atmosferu .
I ozvuchenje je mogla da bude malo jache .
Inache to je shto je bilo u prvih par redova od bine [ bio mali u prvom malo u drugom tj izmedju :mrgreen:] , pozadi ne znam kako je bilo .

Poslednja izmena:
Ladies_Depeche_Mode_Violator_T_Shirt_from_Amplified_Clothing_500_478_514_76.jpg

5883681A.jpg

Pa sa nekom koncerta sa turneje sigurno hoce .
S beogradskog teshko jer su brljavili sa Barrel of a gun , tek iz treceg puta su je izveli .
Super bilo je to , jer je uchinilo koncert specifichnijim i jedinstvenijim , al nije profi shto bi se reklo hah :lol: .
In your room je falila najvishe , meni makar .

Poslednja izmena:
Pa bilo je dobro .
To shto nisu ispunili sva moja ochekivanja je u redu jer sam imao nerealna , te nije ni bitno . :lol:
Vidim po ne netu da se ljudi zale na set lustu uglavnom , i mogu to da razumem , posebno shto prvi put dolaze .
Mada se meni ista prilichno dopala , jedino je bolje da su izvodili Halo u originanoj verziji , a ne remiks .
I umesto Just cant get enugh recimo Photographic , ako je vec morala neka sa prvog albuma .
I pored toga shto je Dejv bio raspevan razigran i zrachio ko plutonijum , komunikacija s publiko u pichetku mu nije najbolje ishla .
Te loshija komunikacija sa publikom u 1-3 koncerta , dosta sporijih josh uvek nedovoljno poznatih pesama , nedostatak josh nekog hita . . .
Uchinilo je nekonstatnom fenomenalnu atmosferu .
I ozvuchenje je mogla da bude malo jache .
Inache to je shto je bilo u prvih par redova od bine [ bio mali u prvom malo u drugom tj izmedju :mrgreen:] , pozadi ne znam kako je bilo .
Nikako se ne slažem za Halo. Goldfrapp remiks verzija je prelepa, mnogo je poboljšala pesmu i u toj verziji mi je jedna od omiljenih Depeche pesama.

To me je oduševilo najviše, odsvirali su moje dve omiljene pesme, tu i Only When I Lose Myself. Trudila sam se da izbegavam "spojlere" vezane za set listu, ali sam ipak načula da će biti Halo... ali nisam očekivala da ćuj je čuti u ovoj verziji. :) Žao mi je što nije bilo In Your Room, ili Behind the Wheel (mada su je svirali na prošloj turneji, slušala sam je u Zagrebu) ili možda It's No Good...ali ne može sve da bude, jer da bi svirali sve moje omiljene pesme, trebalo bi im tri i po sata barem...a da odsviraju svačije omiljene pesme, jedno 5-6 sati.

Najveća mi je ipak zamerka što se set liste tiče što ne sviraju najbolju pesmu sa novog albuma, Alone. To stvarno ne kapiram, pošto je promocija novog albuma ipak u pitanju. Dejvova Broken je takođe sjajna, ni nju ne sviraju.

A što se tiče publike koja ne zna dovoljno pesama, užas koliko je pozera koji su čuli 3 pesme od Depeche Mode ukupno u životu, pa se žale što ne znaju dovoljno pesama. A i ako već dolaze na koncert da čuju 3 pesme, što ne mogu uživaju u pesmama koje su za njih "nove"? Kao, jedino se može nekom dopasti pesma koju je čuo 5000 puta na rasiju i 4000 puta u klubovima? I šta ih sprečava da čuju novi album (koji je fenomenalan)? Kao da piraterija kod nas ne cveta.

Depeche su svirali 23 pesme, preko 2 sata... duži je koncert bio dosta nego onaj koji sam gledala u Zagrebu na prošloj turneji. Od te 23 pesme, 7 je bilo sa novog albuma, a 16 starih, od čega su 14 bile singlovi, a od one druge dve, jedna (Halo) je sa njihovog najuspešnijeg albuma. Jedina slabije poznata pesma koju su odsvirali je When the Body Speaks... ali volim što to rade, njima je redovan deo koncerta onaj na kome Martin otpeva par balada koje nisu megahitovi. Nervira me kad bendovi sviraju samo "hitiće" i ne možeš ništa drugo da čuješ. Možda na nekoj sledećoj turneji tako čujem i One Caress, još jednu od mojih omiljenih, ili Love Thieves ili Damaged People.

Ali to što je slabije poznata u odnosu na hitove ne znači da je "opskurna" kako to napisa kritičar na sajtu B92... : "Opskurne" pesme jednog benda su B-strane singlova, bonus pesme na nekim izdanjima, pesme koje su samo svirali uživo, pesme sa nekih kompilacija i tribute albuma na kojima učestvuje više izvođača. itd. Samo srpski rok novinar može da napiše da je pesma sa regularnog studijskog albuma "opskurna". :lol:

Ima onaj opskurni chlanak na b92 , tamo pishe . . . :lol:
Ima dva izveshtaja valjda tamo .
Shto se tiche Halo originalne verzije , meni je ona u top tri njihove , te mi je jako zasmetali de bash nju u remiks izdanju da sviraju . . .
Al eto tebi se vishe svidja takva , tako da nije uzalud shto su to uradili . :lol:
Da su i In your room izvodili , bile bi 4 od 5 omiljenih mi . . .

Pa Dejv , il mozda Martin . . . :lol:
Shta znam , vecina ce da kaze Dejv bez razmishljanja , isto cu reci al sa razmishljanjem . :lol:
Mada recimo dobar deo pesama koje Dejv peva mogu da zamislim da i Martin peva i chini mi se da bi bilo skroz korektno .
Vec je dokazao sa nekim , recimo When the body speak koju je sad u Bg pevao , meni vishe lezi njegov glas uz nju .
Al suprotno sumnjam da bi moglo .

Poslednja izmena:
Pa da Martinu bolje leze te neznije balade no Dejvu , izuzetak Freelove i mozda josh koja .
Odnosno nisam nigde chuo kako on peva pomenutu , pretpostavka chista . :lol:
Koje su tebi omiljene pesme ?

Nemate pojma kako mi je zao sto nisam bila. :(

Omiljene pesme...pa, pecimo, Halo, A Pain That I'm Used To, Precious, Never Let Me Down Again, In Your Room, Damaged People, Strangelove, Policy of Truth, Shake the Disease, Blue Dress, I Feel You, When the Body Speaks, Home, Goodnight Lovers, Waiting for the Night, One Caress, Everything Counts, Leave in Silence, Sweetest Perfection, Personal Jesus, Stripped, It's No Good, World in my Eyes, People Are People, A Question of Time, Suffer Well, The Sinner In Me, Only When I Lose Myself, John the Revelator, Walking in my Shoes, Behind the Wheel...tebi?

Poslednja izmena:
Mislio sam vishe top 5 il 10 , al dobro . . . :D
Halo , Black celebration , In your room , Walking in my shoes , Rush
Useless , Stories of old , Fly on windscreen , Its doesent matter II , Goodnight lovers
Recimooooo . . . tako . . . :lol:

Ja kad pocnem da nabrajam ne znam stati. :lol: Evo, probacu da smanjim

When the Body Speaks, Halo, Goodnight Lovers, Strangelove, Blue Dress,
Waiting for the Night, Shake the Disease, Damaged People, Suffer Well, Precious

Poslednja izmena:
Mislio sam vishe top 5 il 10 , al dobro . . . :D
Halo , Black celebration , In your room , Walking in my shoes , Rush
Useless , Stories of old , Fly on windscreen , Its doesent matter II , Goodnight lovers
Recimooooo . . . tako . . . :lol:

I ove su super, BC album sam skroz zaboravila. :lol: Kad smo vec kod njega, jesi citao knjigu Black Celebration, kakva je? Cini mi se da je kod nas Dejan Cukic preveo.

:)
koncert bio dobar, iako nisu svirali masu dobrih i poznatih stvari. Meni je Home bio dovoljan za uzivanje. Odusevio me Dejvov falset na kraju Halo. Stvari sa novog albuma su dobre, ali dve najbolje (Broken i Alone) ne sviraju (za sada). Videcemo sta ce da promene kada se na zimu vrate u Evropu

I ove su super, BC album sam skroz zaboravila. :lol: Kad smo vec kod njega, jesi citao knjigu Black Celebration, kakva je? Cini mi se da je kod nas Dejan Cukic preveo.

Pa kako najbolji album da im zaboravish ? :lol:
Jeste Dejan Cukic preveo .
Nisam je celu chitao i ako je imam . . . :lol:
Preskakao sam poneshto , negde manje negde vishe i okej je generalno .
Nego album koji bi izdvojila kao omiljeni ?

Pa kako najbolji album da im zaboravish ? :lol:
Jeste Dejan Cukic preveo .
Nisam je celu chitao i ako je imam . . . :lol:
Preskakao sam poneshto , negde manje negde vishe i okej je generalno .
Nego album koji bi izdvojila kao omiljeni ?

Neeee, to se ne pita, kako da izdvojim? :lol: Ajde neka bude Music for the Masses, mada su tu odmah i Exciter, Playing the Angel, Ultra, A Broken Frame, Some Great Reward. Construction Time Again nije los takodje. Sa druge strane, BC je mracan, genijalan, a Violator savrsen (ta dva sam morala automatski da iskljucim zbog toga :lol:...ozbiljno, kako izdvojiti?) :think: Koji je tebi, Black Celebration?

Jesi u BG-u kupio knjigu?

Poslednja izmena:

Back