Depeche Mode

• Začetnik teme Začetnik teme Apach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
(...Just hang on
Suffer well)

Sometimes it's hard
It's hard to tell
...but...
Po tvrdnjama zvanicnika, ove godine nasa publika nece moci, barem u nasoj zemlji, da vidi ovaj bend...
Pregovaralo se o nekim terminima u junu, ali se, navodno zbog termina koji je blizak gostovanju "rolingstonsa", otkazalo gostovanje DM u Beogradu...
Osim ako ih organizatori ne "dovedu" na Exit.... :roll: mmmda.... pa bude red do autobuske u Novom Sadu... :lol:

Evo, i moja je trenutna
1.Enjoy The Silence (znam da, realno gledano, nije njihova najbolja pesma, ali ja je toliko bolesno obozvam....)
2.Blasphemous Rumors
3.In Your Room
4.Tora! Tora! Tora! (prilicno dobra, ali ovo je samo trenutno...)
5.People Are People

Mnoooooooooooogo tezzak zadatak ... Pa kako sve te silne da svedem na 5 komada :shock:
Ajde, necu kvariti zabavu, pokussacu *mada znam da cu se odmah pokajati ;))

1. InYourRoom -singl verzija
2. InYourRoom -verzija sa albuma ;) ... ssalim se malccice, ova je Policy Of Truth

odavde postaje posebno tessko ...

3. InYourRoom ... ups, opet ja, ipak: Strangelove
4. Things You Said
5. WorldInMyEyes

Svi koji bi zeleli da vide Depeche Mode u Beogradu imaju priliku da daju svoj glas tom predlogu na ovom mestu http://www.petitionspot.com/petitions/dmserbia

Povod za organizovanje ove peticije je obrazlozenje koje je DM menadzment dao Komuni kao razlog ne organizovanja koncerta ovde, a koji se u sustini svodi na sumnju u postojanje dovoljnog broja fanova u Srbiji. Ova peticija je pokusaj da se to i u praksi proveri… 8-)

p.s. posetite http://dmserbia.10.forumer.com/

"... the third single from the album, “Suffer Well” will see it’s release in March. The single will feature a lot of formats again, CD, DVD, as well as 12” and 7” vinyl. The CDs and DVD will be out on March 6th while the vinyl formats will be released on March 20th."

mut115-005-CF.jpg

Apach:
"... the third single from the album, “Suffer Well” will see it’s release in March. The single will feature a lot of formats again, CD, DVD, as well as 12” and 7” vinyl. The CDs and DVD will be out on March 6th while the vinyl formats will be released on March 20th."

mut115-005-CF.jpg
A tako znaci!??? U toku radnog vremena....ti na netu...svrljas po sightovima... :lol: cccc :roll: Zato drzava i propade....i to o trosku preduzeca.... :lol:

JOOOJ,kako je lep Dejv,dufa moja, kad se meki!!!!Ljudi,u novom spotu Suffer well Martin nosi vencanicu i glumi mladu u izlogu,a Flecer glumi mladozenju.Dejva pri kraju spota zatrpava sneg(kao sto je vec svim fanovima poznat Dejvov zivot i problemi sa drogom),provaljujete simboliku!?I ono sto je najgore -DEJVOVA ZENA-KRAVA JENIFFER glumi u spotu,i LJUBI se sa Dejvom u kolima!!!Jos nisam gledala spot,ali sam ovo saznala sa sajtova.
p.s.Izvinite sto ovako reagujem na njegovu zenu,vrlo nezrelo,ali sta cu kad ga ``volem``,a i hormoni mi udarili u glavu.Oprosticete mi...

E,ja imam oko 2000 fotki koje sam vredno skidala jaaako dugo,a na svim su Dejv i Martin (a pogotovo Dejv)lepi toliko da te zabole oci!!!!Ja bih vam sad okacila koju sliku da naparate oci,ali ne umem.Ajde objasnite mi kako se to radi... :oops:

Back