Adriana Lima
Queen
- Poruka
- 15.266
ove glicerinske sapune sam pravila pre par dana (nisu od glicerinskog bloka)...pravi biljni glicerin.... namucila sam se za recept ali vredelo je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ove glicerinske sapune sam pravila pre par dana (nisu od glicerinskog bloka)...pravi biljni glicerin.... namucila sam se za recept ali vredelo je
Iskreno, dvoumim se da li si (skoro) savršena devojka ili neka brkata klončina koja zahebava ljude.
Zapravo svo to zamešeteljstvo od kozmetike je i počelo tako prirodno. Na tvoju nesreću Gorštak,prve su to u evropi radile muslimanke.
A i naše žene su prihvatile za vladavine turske na ovim prostorima. Jednom nedeljno su sve žene iz kuće išle u amam(tursko kupatilo) na kupanje,piling,masažu farbale su kosu kanom,parile lice i stavljale biljne maske.
Za to vreme je u zapadnoj evropi vladao trend nekupanja,pa su silom prilika u francuskoj počeli dq upotrebljavaju jake parfeme. Nakon renesanse,opet u francuskoj,prvi su se setili da komercijalizuju kozmetiku,pakuju kreme u male teglice i prodaju ih ženama.
Adrijana super su sapunčići , mene mrzi da se bakćem i našla sam ko će to bolje od mene da pravi. Žao mi je što nemam vremena da destilujem eterična ulja iz bilja,a imam aparaturu.
Adrijana super su sapunčići , mene mrzi da se bakćem i našla sam ko će to bolje od mene da pravi. Žao mi je što nemam vremena da destilujem eterična ulja iz bilja,a imam aparaturu.
Ono što je kod toga problem je što ti treba plast sena za 10-20ml zavisi o kojoj biljci je reč.