HEFESTOS 1 Buduća legenda Poruka 31.277 15.02.2020. u 11:19 - Deo elite nije odustao od velikosrpskog projekta #1.076 Mej bregami: razmjenjujem mišljenja i argumente. Kliknite za proširenje... И, како напредује та размена? Који је курс, у тој размени? Обманеш ли барем себе?
Mej bregami: razmjenjujem mišljenja i argumente. Kliknite za proširenje... И, како напредује та размена? Који је курс, у тој размени? Обманеш ли барем себе?
Mej bregami Buduća legenda Poruka 44.231 15.02.2020. u 11:27 - Deo elite nije odustao od velikosrpskog projekta #1.077 HEFESTOS 1: И, како напредује та размена? Који је курс, у тој размени? Обманеш ли барем себе? Kliknite za proširenje... Trenutno jedno moje mišljenje na temi prema četiri trolovanja od tebe i kurs samo raste. Prava inflacija .
HEFESTOS 1: И, како напредује та размена? Који је курс, у тој размени? Обманеш ли барем себе? Kliknite za proširenje... Trenutno jedno moje mišljenje na temi prema četiri trolovanja od tebe i kurs samo raste. Prava inflacija .
HEFESTOS 1 Buduća legenda Poruka 31.277 15.02.2020. u 11:32 - Deo elite nije odustao od velikosrpskog projekta #1.078 Mej bregami: Trenutno jedno moje mišljenje na temi prema četiri trolovanja od tebe i kurs samo raste. Prava inflacija . Kliknite za proširenje... Јесте, ти си баш један од доминантних дискутаната овде... И, колико "преобраћеника" си накупио, до сад?
Mej bregami: Trenutno jedno moje mišljenje na temi prema četiri trolovanja od tebe i kurs samo raste. Prava inflacija . Kliknite za proširenje... Јесте, ти си баш један од доминантних дискутаната овде... И, колико "преобраћеника" си накупио, до сад?
nebanesc Ističe se Poruka 2.969 15.02.2020. u 12:57 - Deo elite nije odustao od velikosrpskog projekta #1.079 HEFESTOS 1: Зашто мислиш да уопште имам некакву потребу да одговорим на овакво питање? Kliknite za proširenje... Ja uopšte ne mislim o tvojim potrebama....
HEFESTOS 1: Зашто мислиш да уопште имам некакву потребу да одговорим на овакво питање? Kliknite za proširenje... Ja uopšte ne mislim o tvojim potrebama....
Mej bregami Buduća legenda Poruka 44.231 15.02.2020. u 13:37 - Deo elite nije odustao od velikosrpskog projekta #1.080 HEFESTOS 1: Јесте, ти си баш један од доминантних дискутаната овде... И, колико "преобраћеника" си накупио, до сад? Kliknite za proširenje... Preobračenika???? Ajme u kojim ti kategorijama razmišljaš hahaha.
HEFESTOS 1: Јесте, ти си баш један од доминантних дискутаната овде... И, колико "преобраћеника" си накупио, до сад? Kliknite za proširenje... Preobračenika???? Ajme u kojim ti kategorijama razmišljaš hahaha.
HEFESTOS 1 Buduća legenda Poruka 31.277 15.02.2020. u 20:29 - Deo elite nije odustao od velikosrpskog projekta #1.081 nebanesc: Ja uopšte ne mislim o tvojim potrebama.... Kliknite za proširenje... Остадох у сузама...
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 82.479 20.05.2021. u 13:54 - Deo elite nije odustao od velikosrpskog projekta #1.082 Alter_Ego_: Комшо, зашто Соња Бисерко из Хелсиншког одбора за људска права не ради у Хелсинкију, него у Кругу трамваја двојке? Kliknite za proširenje... ahahahahahaha
Alter_Ego_: Комшо, зашто Соња Бисерко из Хелсиншког одбора за људска права не ради у Хелсинкију, него у Кругу трамваја двојке? Kliknite za proširenje... ahahahahahaha