Demonstracije u USA

Podrzavate li mirne demonsrante u Nju Jorku

• Podrzavam mirne gradjane Nju Jorka

• Podrzavam represivni rezim i americke bankare

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Anketa je sramotna i tendenciozna ali sam ipak odgovorio na pitanje i stao,poprilično siguran, među 13 % pametnijeg dela ovde :hvala:

p.s. S tim u vezi dve remiscijencije na zadatu temu,jedna ovdašnja
Lepo bi bilo neko da prevede ovo sa drugog snimka ;)

Njujorška policija privela tokom noći 68 pripadnika pokreta "Okupirajmo Vol strit", koji su na Menhetnu nastavili proteste započete prošle godine.

http://www.livestream.com/globalrevolution

http://www.livestream.com/occupywallstnyc

I poruka :

Its so nice you O's keep demonstrating what KIND of people you really are.Stab a cop with your Occupy scissors, Block the Ambulance from leaving, Worthless thug wanna-be's, attemped murderers

Poslednja izmena:
Njujorška policija privela tokom noći 68 pripadnika pokreta "Okupirajmo Vol strit", koji su na Menhetnu nastavili proteste započete prošle godine.

http://www.livestream.com/occupywallstnyc

I poruka :

Its so nice you O's keep demonstrating what KIND of people you really are.Stab a cop with your Occupy scissors, Block the Ambulance from leaving, Worthless thug wanna-be's, attemped murderers

Snimci su izgleda definitivno patetični a ova poruka na kraju poprilično jasna.

Pa nije Njujork turska kasaba zvana Beograd gde svaki indijanac može gde hoće i kako hoće da napravi miting blokira grad i slično. Tamo se zakoni pišu da bi se sprovodili a ne da bi služili kao priručni toalet papir kao što je ovde praksa :hvala:
Па нису ни Берлин, Париз, Рим, или Барселона турске касабе па је такав облик протеста дозвољен.

У посљедњих пет година, у Америци, приходи 1 одсто људи (најбогатији) порасли су за 270 одсто.
Порасли су и приходи оних 99 одсто (за цијелих 18 одсто).
Већина није добила ништа, чак су остали без доброг дијела имовине и осигурања.
75 одсто Американца се бори да преживи, а школарине су им безобразно високе.
Па сад, новинару који су међу онох 24 одсто са "пристојним животом" морају да бране руку што их храни.
Иначе ће врло брзо увећати онај проценат од 75 одсто.

Po prvi put u novojoj istoriji demonstranti u americi pale americke zastave !!! :super:

Molodci !!! :kpozdrav: .. vot eti nastojasie geroi svoej strani !!!!

occupy-okland-protest-arrests.jpg

67711220.jpg

67711246.jpg

Ostro osudjujem kasniju brutalnu agresiju policije koja je intervenisala uhapsila i pretukla oko 500 boraca za slobodu i demokratiju ..

Анонимуси искључују интернет 31.марта

Тагови: Вести, Anonymous, Свет, интернет, Друштво
интернет редакција

19.02.2012, 20:20
© Flickr.com/mars_discovery_district/cc-by-sa-3.0

Одштампајте прилог Испричајте пријатељу Додати на блог
Познати хакери који се називају Анонимуси изјавили су да се спремају да оставе читав свет без интернета. Искључење је планирано за 31.март. "У знако протеста против SOPА-е, Вол стрита, наших неодговорних лидера и вољених банкара, који приморавају свет да гладује због својих егоистичних потреба и, једноставно, због садистичког весеља, 31.марта Анонимуси искључују интернет", - стоји у поруци хакера.
Анонимуси су овај напад назвали Global Blackout (глобално помрачење).
"Сваки пут при претрази било којег URL корисник ће наилазити на страницу са грешком и мислити да је интернет искључен, а то је довољно. Памтите да је ово протест, да нисмо поставили себи задатак да убијемо интернет, само да га привремено искључимо, што је најпотребније", - речено је у поруци.

http://serbian.ruvr.ru/2012_02_19/66426234/

Анонимуси искључују интернет 31.марта

Тагови: Вести, Anonymous, Свет, интернет, Друштво
интернет редакција

19.02.2012, 20:20
© Flickr.com/mars_discovery_district/cc-by-sa-3.0

Одштампајте прилог Испричајте пријатељу Додати на блог
Познати хакери који се називају Анонимуси изјавили су да се спремају да оставе читав свет без интернета. Искључење је планирано за 31.март. "У знако протеста против SOPА-е, Вол стрита, наших неодговорних лидера и вољених банкара, који приморавају свет да гладује због својих егоистичних потреба и, једноставно, због садистичког весеља, 31.марта Анонимуси искључују интернет", - стоји у поруци хакера.
Анонимуси су овај напад назвали Global Blackout (глобално помрачење).
"Сваки пут при претрази било којег URL корисник ће наилазити на страницу са грешком и мислити да је интернет искључен, а то је довољно. Памтите да је ово протест, да нисмо поставили себи задатак да убијемо интернет, само да га привремено искључимо, што је најпотребније", - речено је у поруци.

http://serbian.ruvr.ru/2012_02_19/66426234/

Super - taman da ih Rusi tada izbombarduju :D.... gledao sam filmove - da nije bilo kompjutera amerika nekoliko puta ne bi pobedila vanzemaljce ... ni asteroide ... FBI nikad ne bi uhvatio razne drustvne neprijatelje ... a CIA bi izgubila boj sa teroristima - od Ruskih i Srpskih , pa do muslimanskih .. i meksicko - crnackih ....

Bez kompa je i Jack Bauer skroz neupotrebljiv ...

Poslednja izmena:
Apsolutno podrzavam proteste i nadam se da ce u sto vecoj meri da izlome grad(ove). Vreme je i da oni pate za sve ucinjeno zar ne ? Inace dobar je ovaj klip iznat,ja sam ga na jednoj temi okacio jos davno a klip mi se zaista svideo. Primetio sam da dosta danas pravoslavni narodi pate (Srbija,Grcka,Rusija,Rumunija) sad da li je to slucajnost ili nesto drugo ne znam.

Prema napisu Vlade Petrica(dodatak Politike od 18. 02. ove godine) ovaj pokret je propao,jer demonstranti nisu znali sta ce uraditi sa jahtama kada dodju na vlast!?
Svi koji hoce da menjaju sistem neka pogledaju moju temu na Filozofiji i neka procitaju knjizice koje sam stampao.
Buniti se a ne znati sta zelis da izgradis i kako je besmisleno.

Prema napisu Vlade Petrica(dodatak Politike od 18. 02. ove godine) ovaj pokret je propao,jer demonstranti nisu znali sta ce uraditi sa jahtama kada dodju na vlast!?
Svi koji hoce da menjaju sistem neka pogledaju moju temu na Filozofiji i neka procitaju knjizice koje sam stampao.
Buniti se a ne znati sta zelis da izgradis i kako je besmisleno.

Vlada Petric je pogresio .... Pokret i dalje deluju , raznorozne politicke struje su tamo ukljucene - a videcemo hoce li nasa struja pobediti na kraju baldae ... to bi bilo dobro i za ameriku i za svet ....

I da - oni znaju sta hoce ( mislim na nase ) ...

Vlada Petric je pogresio .... Pokret i dalje deluju , raznorozne politicke struje su tamo ukljucene - a videcemo hoce li nasa struja pobediti na kraju baldae ... to bi bilo dobro i za ameriku i za svet ....

I da - oni znaju sta hoce ( mislim na nase ) ...

Kucnuo je cas da americki borci za slobodu i rebelsi sruse korumpirani , nacisticki i diktatorski rezim u bankrotiranoj tvorevini zvanoj amerika ....

Rebelsi napred , oci pravih prijatelja amerike ( medju koje spadam i sam ) uprte su u vas , zato napred na Vasington i Vol Strit , centre Imperije Zla !!! :cool:

Hocemo ,, americko prolece ,, !! :D

Go freedom fightersi !!!

p.s. Vlada Petric - zuto pero ,,Politike ,, nek gleda i place .... :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back