Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Neko danima pise na nebu iznad New Yorka
Репутација !Не сумњам да су ти демонстранти лузери који слабо имају лове,
али ипак њихов положај је сасвим ОК у поређењу са многим државама света.
Сама чињеница да се на протестима ождеравају у пицеријама, их већ ставља изнад нивоа деце у Мауританији рецимо.
А да не помињемо што су баје са Вол стрита свој успех постигле заслужено.
Немате ви појма који је стрес стално стрепети од берзанских кретања, изненађења и губитака.
Значи ти милионери нису свој успех изградили на нервима ових хипика и губитника.
Не сумњам да су ти демонстранти лузери који слабо имају лове,
али ипак њихов положај је сасвим ОК у поређењу са многим државама света.
Сама чињеница да се на протестима ождеравају у пицеријама, их већ ставља изнад нивоа деце у Мауританији рецимо.
А да не помињемо што су баје са Вол стрита свој успех постигле заслужено.
Немате ви појма који је стрес стално стрепети од берзанских кретања, изненађења и губитака.
Значи ти милионери нису свој успех изградили на нервима ових хипика и губитника.
Ma naravno. U poređenju sa njihovim mukama uslovi u kojima rade rudari su pesma, i treba im smanjiti plate, obaška što su nesposobni pa nisu našli zlatnu žicu, no kopaju ugalj.
Лако је бити сировина, тешко је бити интелектуалац, покретач, визионар. Да су човечанством управљали рудари, оно се неби померило цивилизацијски напред и још увек би били у античком времену. А и они су дебело плаћени с обзиром да су обични мануелни радници.
П.С. Драга Јагуарко, нешто ме често ови параноични клерофашисти повезују са тобом. Тврде да смо ја и ти једна иста особа. Ха, ха, ха, какви циркузанти!
Поздрављам антикомунистичку осовину на овој теми, Меркабина, Јагуарку и СанФана!! Заједно смо јачи! Само једну земљу имамо, и не смемо јој дозволити да је поново бомбардују и да опет ратујемо са целим светом!!
Јел' ово Нушић устао из гроба и логовао се на "Крстарицу"
?Довољно је погледати где су државе у којима је комунизам био основни систем и државе у којима је демократија и капитализам био друштвено уређење. Ови други су отишли далеко више напред. Упоредмо нпр. Северну Кореју са једне и Велику Британију са друге стране.Лако је бити сировина, тешко је бити интелектуалац, покретач, визионар. Да су човечанством управљали рудари, оно се неби померило цивилизацијски напред и још увек би били у античком времену. А и они су дебело плаћени с обзиром да су обични мануелни радници.
П.С. Драга Јагуарко, нешто ме често ови параноични клерофашисти повезују са тобом. Тврде да смо ја и ти једна иста особа. Ха, ха, ха, какви циркузанти!
Поздрављам антикомунистичку осовину на овој теми, Меркабина, Јагуарку и СанФана!! Заједно смо јачи! Само једну земљу имамо, и не смемо јој дозволити да је поново бомбардују и да опет ратујемо са целим светом!!
Јел' ово Нушић устао из гроба и логовао се на "Крстарицу"
?
Срам те било!! Ово је гнусно!! Па вама заиста ништа није свето. И великане наше књижевности сте узели на зуб. Хоће ли модератори зауставити ово бестијално иживљавање, има ли неко жив овде?!
Још једанпут стиди се. Вређаш мртвог човека, који је притом дао толико много нашој култури и књижевности.
Да је Нушић жив, он би данас био на страни Евроатлантских снага и сурово би исмејавао вас клерофашисте и остале снаге хаоса и безумља. Иди читај Шешељове шкработине, шта друго да ти кажем.

Репутација, Браниславе, хахахах![]()
Лако је бити сировина, тешко је бити интелектуалац, покретач, визионар. Да су човечанством управљали рудари, оно се неби померило цивилизацијски напред и још увек би били у античком времену. А и они су дебело плаћени с обзиром да су обични мануелни радници.
Шта мени фали ? Све моје другарице и девојке у суперлативима говоре о мени као џентлмену и господину.Ево и ја се прикључујем борби горостаса са Крстарице!
Са Ташењком и Нушићем у Европу!
Мецена јесте неки обожаватељ Шешеља, што ми се нимало не свиђа...
Шта мени фали ? Све моје другарице и девојке у суперлативима говоре о мени као џентлмену и господину.
Са гнушањем одбацујем твоје тоталитаристичке инсинуације.
Фуј!
Да знаш да је и мени доста ратова и санкција. Зато су ми СНС (и донекле ДСС и СПО) ближи него СРС.Слушај ме бре ти, никоговићу један!!
Мецена би требало да буде покровитељ и заштитник уметника, а ти се показао ко си и шта си! Вређаш покојног господина Нушића, једног од највећих наших књижевника!! Ни мртви вам више нису свети.
Изругујеш се овде свему људском, цивилизацијском, демократском и напредном. Није вам доста било ратова, изолација и глади. Таман смо се мало извукли из пакла у које сте нас увели, таман смо мало кренули напред, таман се наш Европски воз захуктао, а ето вас опет!
Лажете народ јефтином демагогијом, ширите прљаве лажи и инсинуације против легитимно изабраних демократских представника!! Хоћете овај народ да поново увучете у велику несрећу зарад фантомског небеског царства и лажних косовских митова!!
Е па неће моћи. Не док је нас који смо спремни да својим телима, интелектом, компјутерима и гласачким листићима бранимо тековине демократије!!
Смрт клерофашизму, слобода грађанима и грађанкама Србије!!!
Да знаш да је и мени доста ратова и санкција. Зато су ми СНС (и донекле ДСС и СПО) ближи него СРС.
Рат никоме није добро донео. Само шверцерима, психопатама и ратним профитерима. Неком рат неком брат, знаш како се каже.
Они који су за ратну опцију и антиевропске странке, то су ти углавном прихопате, шверцери и ратни профитери.
А они који су за Евроатлантске интеграције, ту су људи као ти и ја, честити, млади, образовани, динамични, који само желе да мирно живе, раде и школују се, путују по свету и воде љубав са лепим девојкама и момцима. Неоптерећени са високом политиком и некаквим небеским циљевима. Не!
Ми желимо политику која се бави малим човеком, његовим жељама, бригама и страховима. Патриотизам се не сипа у тракторе, а Косово се не маже на хлеб!!
Морамо прихватити реалност на терену и видети шта можемо да урадимо да нам заиста буде боље.