bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 42.258
Ajde neću više da gundjam

Jeste li okitili te NG jelkice

Jeste li okitili te NG jelkice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne a zapto bi, kad je Božić za više od mesec dana?Ajde neću više da gundjam
Jeste li okitili te NG jelkice![]()

Nisam Tico! Ček dok spiskam pare, vratiću se na fabričko podešavanje.
I ti si na Zapadu, u Srbiji nikada ništa novo. Vučić doživotno!Ne a zapto bi, kad je Božić za više od mesec dana?

Još nisi to obavilaNisam Tico! Ček dok spiskam pare, vratiću se na fabričko podešavanje.![]()
imaj u vidu da fališ ovde nekima 
Kome? Šapni.Još nisi to obavilaimaj u vidu da fališ ovde nekima
![]()

Rifete, vrati Ticin nick! Odmah!
Neće moći. To košta.![]()

Vratiću. Ne histerišiRifete, vrati Ticin nick! Odmah!![]()

Pa zavas izbosne je sve zapad, nego pusti to, vadi prste i računaj kad je Božić.I ti si na Zapadu, u Srbiji nikada ništa novo. Vučić doživotno!![]()
Ko je Šapno?Kome? Šapni.![]()
nećuVratiću. Ne histeriši![]()
Kao i svake godine. Ti čak ne razlikuješ Božić od Uskrsa/Vaskrsa?!Pa zavas izbosne je sve zapad, nego pusti to, vadi prste i računaj kad je Božić.
Aaaa, vi kitite jelke za Vaskrs, pa tako kaži. Ja mislijo neko se zbnijo, kad ono samo...Kao i svake godine. Ti čak ne razlikuješ Božić od Uskrsa/Vaskrsa?!
a on kao nije iz bosneKao i svake godine. Ti čak ne razlikuješ Božić od Uskrsa/Vaskrsa?!

Mene je banovao svaki drugi dan kada je nastupio rat Palestine i Izraela. Jednom sam citirao Isusa i on me banovao .... komuwara. Ma to je apolitička i poslušnička Ivanova dileja...
Ivanov Ćaci
Vidi, molim te. Onaj prcko @blablablahh mi obrisao poruke na svojoj temi.
Jaka tema, jak otvarač teme i jaka nosina.
Iiiiiiizdaaaajaaaaaa naaaaaaarodeeeeeee
Nisam trazio brisanje,nisam nista zapravo trazio,pa ni da me tagujes ali eto desava seVidi, molim te. Onaj prcko @blablablahh mi obrisao poruke na svojoj temi.
Jaka tema, jak otvarač teme i jaka nosina.
Ako je tako, opraštam ti.Nisam trazio brisanje,nisam nista zapravo trazio,pa ni da me tagujes ali eto desava se
Evo nas. Kujemo planove.Где сте, демонстранти??