Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Zamisli, ovo zamislja da zna za rezon i da ima meru?!?!

Poverovalo je i veruje da tanka aluminijumska placa, potpuno preseca pun celik debljine odraslog coveka...
Poverovalo je i veruje da je avion pao na zemlju i potpuno se zario u zemlju, celom duzinom, toliko da se ni deo nije video u rupi u zemlji...
Poverovalo je i veruje da je avion, suplji objekat, oblozen tankim aluminijumskim placama, potpuno probio armirano betonski zid debljine od jednog metra, udarivski u njega pod uglom od 45 stepeni...
Poverovalo je i veruje da je pucano na metu u pokretu, sa ledja i sa 100+ metara udaljenosti, i da meta biva pogodjena spreda...

U sve to, a i mnogo, mnogo vise, je poverovalo i veruje, ali u ovo joj je tesko da poveruje...

Ne diraj Sizifa!
Jasno?

Lepo pocelo jutro.

Ono nastavilo da se samoblamira...
https://forum.krstarica.com/search/...11-26&c[thread]=1038805&c[users]=sizif&o=date
...a drugi ga rastavise na sitne delove.

Nisam ja morao da prljam ruke, samo citam i uzivam u komantarima i pitanjima, koje je izbeglo isto kao visoki cika sa televizije.
A zašto prljanje ruke :kafa:, razonodi se malo, eto. :lol:
Porazgovarajte :mrgreen:. Šta znaš kad od koga možeš šta naučiti, daj šansu čoveku :lol:, možda se i popravi:hahaha:

Toliko sam dobro raspolozen, da cu odgovoriti i Ponovnoj Ptici.

Eeeh, da ti znas sta je ono reklo kada je trebalo da se pojavi, poprica i da kaze svoju stranu price. Ne bi tako pricala.
Poslalo je "poruku" preko drugog i nije smelo ni da se pojavi.

Isto kao onaj visoki cika sa televizije.
A i ti pišeš sam sebi :lol:
Ne bih se dalje upuštala u taj vaš čudni odnos :cao:
Ponovna Ptica se odjavljuje :mrgreen:

Toliko sam dobro raspolozen
1000059029.jpg

Computer Help GIF

Back