bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 42.127
Ovo je pristojna kafana molim lepoСлабо залазим по сумњивим локалима, Мало -мало, па туча...![]()
mi takvih situacija nemamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je pristojna kafana molim lepoСлабо залазим по сумњивим локалима, Мало -мало, па туча...![]()
mi takvih situacija nemamo
Јес', док се не заракијате...Ovo je pristojna kafana molim lepomi takvih situacija nemamo
![]()

Iskustvo je zlata svuda vredno pa i tudaЈес', док се не заракијате...![]()
nema brige.
?Само у принципу, академски...A ti se nešto kao brineš oko tučnjave neke?

Opušteno, kad ti kažem i nema brigeСамо у принципу, академски...![]()
, dodju ponekad neki malo nezgodni gosti ali mi za te prilike imamo specijalne tretmane, sve po propisima 
Ко је избацивач?Opušteno, kad ti kažem i nema brige, dodju ponekad neki malo nezgodni gosti ali mi za te prilike imamo specijalne tretmane, sve po propisima
![]()

Pazi ovu radoznalostКо је избацивач?![]()

Так'и смо док смо млади...Pazi ovu radoznalost![]()

Lepo je to svakakoТак'и смо док смо млади...![]()

Ne diraj Sizifa!Zamisli, ovo zamislja da zna za rezon i da ima meru?!?!
Poverovalo je i veruje da tanka aluminijumska placa, potpuno preseca pun celik debljine odraslog coveka...
Poverovalo je i veruje da je avion pao na zemlju i potpuno se zario u zemlju, celom duzinom, toliko da se ni deo nije video u rupi u zemlji...
Poverovalo je i veruje da je avion, suplji objekat, oblozen tankim aluminijumskim placama, potpuno probio armirano betonski zid debljine od jednog metra, udarivski u njega pod uglom od 45 stepeni...
Poverovalo je i veruje da je pucano na metu u pokretu, sa ledja i sa 100+ metara udaljenosti, i da meta biva pogodjena spreda...
U sve to, a i mnogo, mnogo vise, je poverovalo i veruje, ali u ovo joj je tesko da poveruje...
Ne bih ga ni dirao, da se nije osilio jos vise i premestio mi deo poruka sa jedne teme na drugu temu u potpuno drugoj sekciji foruma. Zasnovanu ni na cemu, osim na njegovom "slobodnom utisku" (citaj, zluradosti). Pa rekoh da ga ogolim i pokazem ko je i kakav je.
na marsuNemoj već su dovoljno velike
Gde ti je taj Marsi![]()
pa gde si nojeИ безбедније.
pa , pitanje gde samŠta je sada s tobom, što se ljutiš?
![]()
Šta je sada s tobom, što se ljutiš?
![]()
Šta se čudiš, a gde bi bio marsoovac koji se vrati svojoj kući? Na Uranu ili Mescu? Svašta.
A i ti si nevešto ustao na levu izgledaŠta se čudiš, a gde bi bio marsoovac koji se vrati svojoj kući? Na Uranu ili Mescu? Svašta.

A zašto prljanje rukeLepo pocelo jutro.
Ono nastavilo da se samoblamira...
https://forum.krstarica.com/search/...11-26&c[thread]=1038805&c[users]=sizif&o=date
...a drugi ga rastavise na sitne delove.
Nisam ja morao da prljam ruke, samo citam i uzivam u komantarima i pitanjima, koje je izbeglo isto kao visoki cika sa televizije.
, razonodi se malo, eto. 
. Šta znaš kad od koga možeš šta naučiti, daj šansu čoveku
, možda se i popravi
A i ti pišeš sam sebiToliko sam dobro raspolozen, da cu odgovoriti i Ponovnoj Ptici.
Eeeh, da ti znas sta je ono reklo kada je trebalo da se pojavi, poprica i da kaze svoju stranu price. Ne bi tako pricala.
Poslalo je "poruku" preko drugog i nije smelo ni da se pojavi.
Isto kao onaj visoki cika sa televizije.