lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.380
Gdje si ti Tico?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto ti prijatelja! I ne znaju da ti je rođendan.Još uvek čekam poljubac...![]()

Dobro je toImamo i @marsijaner , on je isto tica... ali selica.![]()

Nije bilo kake par dana, te sam se zabrinula!Kako gde, nema redovnije “tice od mene
![]()

Nije bilo kake par dana, te sam se zabrinula!![]()

Није лако са мном, знам !
Мораш бити паметан, интелигентан, озбиљан ...
И кад си све то онда ја кажем, хајде сад да се зезамо.
Ко би мени угодио![]()

Ne sprdajte se s čovjekom. Cijelo jutro mu povlađujem. Vidiš da nešto nije u redu!Sad si na pravom mestu za odstrel![]()

Sve je u najboljem redu, bolje nego što izgledaNe sprdajte se s čovjekom. Cijelo jutro mu povlađujem. Vidiš da nešto nije u redu!![]()

Kako? Pojasni?Sve je u najboljem redu, bolje nego što izgleda
![]()
Наплаћује се, проверено.Nisam baš sigurna možeš li da naplatiš to i koliko će te i oni razvlačiti ... jedino ako baš imaš dosta slobodnog vremena i živaca ...
Врло су ефикасни.Bolje da mi se ipak ne dogodiНаплаћује се, проверено.
Ако сама авио-компанија неће да плати, и ако одуговлачи, имаш сервисе који се тиме баве, уз провизију. Све им пошаљеш онлајн и они сами завршавају.
Твоје је само да потрошиш паре од накнадеВрло су ефикасни.

Mora da budu evidentirani ovde radi kasnijih realizacija ove demonstracije ovdeKako? Pojasni?

Posle @Обилић -a, sačekati u reduSaberi se, pa postavi smislen odgovor na neki post, a ne ovakvo paušalno trabunjanje.

Znam, samo nije cak ni na istoj planeti gde je "smesno", a kamoli da je smesno. Pa mi bide samo uznemirujuce.Ja sve u šaljivom tonu
Uhvatio se necega sto se stvarno desilo, a ne izmisljanim i nepostojecim stvarima.a ti se uhvatio žira, kafe
Sletela buva na Mont Everest i preti mu da ce da ga srusi...Pazi da te ne pošaljem negdje na doradu.
Misljenje nekoga ko ima dilemu da li je kafa od zira zdravija od prave kafe...Očito da je bio ubrzan proces tvoga dolaska na svijet
Na osnovu cega tako "mislis"pa si završio feleričan
A to bi bilo drugacije od ovoga do sada...kako?!Još jedna bezobrazna rečenica i na leđima sam ti.

lep se stavi sve na njihov sajtuNisam baš sigurna možeš li da naplatiš to i koliko će te i oni razvlačiti ... jedino ako baš imaš dosta slobodnog vremena i živaca ...
ne znam kako je kod vasBolje da mi se ipak ne dogodi
Mislim da je neko imao sl. situaciju i slušala sam da je potrajalo, moguće da se nije snašao kako treba ili je bio lenj, ko zna ...