Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Dobro jutro!
Šta sažaljevaš Marsija?! On kao da se rodio u Luvru. Ne može da čeka avion! Pazi, molim te.
sta ima da ja cekam avion
avion je za nas sve putnike.
Lufthanza je tu podbacila, sankcije usranaca je da se ne moze placati NISu za benzin , bilo je na aerodromu goriva ali je bilo u pitanju placanja,
i niko tu ne sazaljeva, vec se lepo pitaju , sta je u pitanju.
no , sve ce to lufthansa da mi plati i to vise od 600 eura,
recimo i za sediste , koje je bilo obezbedjeno i dobih ekonomiju jel je taj let bio pun.
VIP , Lapsi , znas sta znaci
restoran , klopa ice i pice , mozes i da se istusiras, odmoris ,
1764037329143.png

1764037357445.png

1764037390365.png

1764037420911.png

imam ja jos grdjih primera ali posto je nasa drga strki ponovo dosla kuci, necu o tome.

setih se i slicnih prica kad je borka bila ovde...znaci ni najpametniji nisu imuni kad imaju trofej da odlucuju, a sta reci za neke koji su osakaceni moralom ili znanjem.

za utehu i ja sam isto po njima ustasa a i balija samo mi nije jasno kako moze oboje....tako da, dobrodosao brate ustaso :rotf:

Ти си напредни Усташа, јер си према потреби и Балија.

Ја сам у првој фази додели одликовања ... :hahaha1:

Nisam za sada trajno banovan i ako mi Sizif z namesta tako nesto vec duze vreme

Ukinuo mi je pravo da otvaram teme na svim sekcijama foruma i trajno banovao sa politike

No daje mi po 10 dana bana za najbanalnije stvari npr napisem "vi zutaci" i to coveku koji me naziva cacijem pre toga, i to je za njega zasluzilo 10 dana bana.

A to sto on i njegovi istomisljenici druge nazivaju cacijima i drugim pogrdnim terminima to nije ni za c1

Licemerje na maksimumu

Sizif je totalno unistio forum

Ljudi odlaze jer ih progoni, broj diskusija je opao na 20% u odnosu na pre

Ova tema je najpopularnija u istoriji foruma sto je Sizifu krivo jer nijedna tema koju je on otvorio nikad nije stigla dalje od trece strane pa je zato bacio ovde.

Pogledaj ovu temu npr. Ona je imala i do 300 postova dnevno a danas kad je on prognao sve koji ne misle kao on imas 1-2 upisa dnevno.

Ovde da se požališ disciplinskoj komisiji u senci, koja će objaviti svoj tajni rad čim dođu promene tvog SNS režima. Krećemo od Informera do Krstarice ... :kafa:

:eek:

Za prethodnih 18 dana:

Karadjordje C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Velika Albanija: NATO, naoružavanje i Geopolitička Budućnost".

anajade C1 za prekršaj "Ismevanje / obeshrabrivanje drugih članova da diskutuju" na temi "PROCURELA GLASOVNA PORUKA ANE MIHAJLOVSKI 'Ja ne znam više za koga ovo radimo': Oštro o sudbini protesta, opoziciji, medijima...".

Povijest C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Da li je ovo vek srpskog poniženja?".

blablablahh C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Nedeljnik Radar objavio izvode iz tajnog ugovora o Generalštabu: „Kušneru besplatno zemljište na 99 godina, Srbija sama ruši i plaća odštetu“".

blablablahh C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Nedeljnik Radar objavio izvode iz tajnog ugovora o Generalštabu: „Kušneru besplatno zemljište na 99 godina, Srbija sama ruši i plaća odštetu“".

GeorgeV C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Nedeljnik Radar objavio izvode iz tajnog ugovora o Generalštabu: „Kušneru besplatno zemljište na 99 godina, Srbija sama ruši i plaća odštetu“".

Povijest C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Da li je ovo vek srpskog poniženja?".

Vlad88 C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Venecuela očekuje ničim opravdanu vojnu agresiju Trumpa".

iig C2 za prekršaj "Širenje mržnje / agresija / poziv na nasilje / diskriminacija" na temi "Gardijan objavio mapu Srbije bez Vojvodine".

pertowic C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Da li je moguce ...".

Stojkov Menidjer C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Промотерство ЕКСПО 2027".

Тихи C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?".

Gazda Zica C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Burno na sastanku sa poslanikom Bundestaga: Nemački parlamentarac napustio Skupštinu nakon što ga je uvredio Nestorovićev poslanik".

Metronomy C2 za prekršaj "Širenje mržnje / agresija / poziv na nasilje / diskriminacija" na temi "Teške vesti za Srbiju; Vanredno obraćanje Vučića u 11 časova".

kapetanmark C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Rafinerija u Pančevu možda sutra prestaje s radom".

Za prethodnih 18 dana:

Karadjordje C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Velika Albanija: NATO, naoružavanje i Geopolitička Budućnost".

anajade C1 za prekršaj "Ismevanje / obeshrabrivanje drugih članova da diskutuju" na temi "PROCURELA GLASOVNA PORUKA ANE MIHAJLOVSKI 'Ja ne znam više za koga ovo radimo': Oštro o sudbini protesta, opoziciji, medijima...".

GeorgeV C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Nedeljnik Radar objavio izvode iz tajnog ugovora o Generalštabu: „Kušneru besplatno zemljište na 99 godina, Srbija sama ruši i plaća odštetu“".

Vlad88 C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Venecuela očekuje ničim opravdanu vojnu agresiju Trumpa".

iig C2 za prekršaj "Širenje mržnje / agresija / poziv na nasilje / diskriminacija" na temi "Gardijan objavio mapu Srbije bez Vojvodine".

pertowic C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Da li je moguce ...".

Stojkov Menidjer C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Промотерство ЕКСПО 2027".

Тихи C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Da li je bolje imati 400m u Kuli ili 50m u Beogradu? #18 - Kuća na moru ili jednosoban stan u Beogradu?".

Gazda Zica C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Burno na sastanku sa poslanikom Bundestaga: Nemački parlamentarac napustio Skupštinu nakon što ga je uvredio Nestorovićev poslanik".

Metronomy C2 za prekršaj "Širenje mržnje / agresija / poziv na nasilje / diskriminacija" na temi "Teške vesti za Srbiju; Vanredno obraćanje Vučića u 11 časova".

kapetanmark C1 za prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" na temi "Rafinerija u Pančevu možda sutra prestaje s radom".
sizif gdin...tako se radi.

Za prethodnih 18 dana:

I treba tako, svakoga ko vređa i psuje.

Iii nastavlja...

Zamisli nekom mozes da kazes ovo:
...a u isto vreme si nesto sto, reputabilno, ignorise najvaznije, osnovne Zakone Fizike?!
Veruje da je pucaj dosao od iza mete, a meta je pogodjena sa prednje strane... Zato sto su joj tako rekli...reputabilni izvori...
Razgovor na mobilnpm je bio kontinuiran i trajao nekoliko desetina minuta, iz aviona u pokretu i sa visine od 10 000 metara... Zato sto su joj tako rekli...reputabilni izvori...

Kao sto rekoh:
Ovakvo nesto ne moze da postoji u realnosti, samo ovako virtuelno ovde.

Samo na Krsti...

Iii nastavlja...

...a u isto vreme si nesto sto, reputabilno, ignorise najvaznije, osnovne Zakone Fizike?!
Veruje da je pucaj dosao od iza mete, a meta je pogodjena sa prednje strane... Zato sto su joj tako rekli...reputabilni izvori...
Razgovor na mobilnpm je bio kontinuiran i trajao nekoliko desetina minuta, iz aviona u pokretu i sa visine od 10 000 metara... Zato sto su joj tako rekli...reputabilni izvori...

Kao sto rekoh:

Samo na Krsti...

Они не капирају у управи да тај неоговор не води у некакав неологизам врлог-новог света

Iii nastavlja...

Kao sto rekoh:

Samo na Krsti...
Sine, brzo će se vrijeme stabilizovati. Strpi se malo.
Vidiš da nisi sam. Karađorđe, Simo, Dragon i dr. imaju isto promjene u ponašanju tokom ovih sumornih dana!
Digni glavu i gledaj naprijed, a ne kao ova trojica što su oborili pogled i javno kukaju.

e lapsi
evo vako , da Ja tebi dam savet kako ako ikada budes i letela u EuRupi , i desi ti se da te , ostave da cekas let.
detalnje informacije imas na sajtu
Regulacije EU no 261/2004
ukratko da ti ne objasnjavam sve , mozes da ga i dobijes u PDF formi , detaljnije.
evo pa pogledaj narocito odeljak Delay.......

Article 14 of Regulation (EC) No 261/2004 outlines the conditions under which passengers are entitled to compensation for denied boarding, cancellation, or long delays of flights. Key points include:

e lapsi
evo vako , da Ja tebi dam savet kako ako ikada budes i letela u EuRupi , i desi ti se da te , ostave da cekas let.
detalnje informacije imas na sajtu
Regulacije EU no 261/2004
ukratko da ti ne objasnjavam sve , mozes da ga i dobijes u PDF formi , detaljnije.
evo pa pogledaj narocito odeljak Delay.......

Article 14 of Regulation (EC) No 261/2004 outlines the conditions under which passengers are entitled to compensation for denied boarding, cancellation, or long delays of flights. Key points include:
Znam Marsi, znam.
Nisam letjela, ali sam vozom išla po Evropi. Jednom je oluja srušila nekakva stabla na prugu, dobili smo flaširanu vodu dok smo čekali i bili obavješteni da povrat novca za kartu možemo podići na šalteru stanice.
To su sasvim normalna pravila, koje mi možemo sanjati za 250 godina.

Back