Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Meni se desilo malopre da je neko demonstrirao silu pomerivši moju temu sa Politike(a jeste politika,pad nadstrešnice i sve što se (ni)je dešavalo,zahvaljujući opoziciji,tužiteljki Dolovac,rektoru Đikiću i ekipi) na Teorije zavere(pa nije pao NLO),uz komentar - Razlog:Budalaštine idu na drugo mesto.Pazite,napisao je kao razlog BUDALAŠTINE.Očigledno neki frustrirani opozicionar,blokader.

Meni se desilo malopre da je neko demonstrirao silu pomerivši moju temu sa Politike(a jeste politika,pad nadstrešnice i sve što se (ni)je dešavalo,zahvaljujući opoziciji,tužiteljki Dolovac,rektoru Đikiću i ekipi) na Teorije zavere(pa nije pao NLO),uz komentar - Razlog:Budalaštine idu na drugo mesto.Pazite,napisao je kao razlog BUDALAŠTINE.Očigledno neki frustrirani opozicionar,blokader.
Sendvičara je nešto niže, pogrešan lokal, ajmo polako... MRŠ:aaa:

jel inostrani buržulji, ko će da mi kupe jedne tri igrice?

planirao sam 6 osnovnih naslova a 2 već imam i otplaćujem junački na 24 rate

ali i tu će morati memorijska express kartica, aj to ću o mom trošku...

Ne znam čemu drama. :np:
Malo aktivnije na politiKi i par portalčića, koji YT komentarčić, dežurstvo u ćacilendu... nakupi se.

Ništa kotebe šala, ti ko da si Fata iz vica. :aaa:
E, neš
Žile, dođi malo pregrizi i pročisti grlo.
1763838108074.png

:pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce::pivce:

Back