Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Iz svega sto se da
Tvojih izjava,pisanja
Vidi se da si razocarana sa dosadasnjim zivotom
Koje su to i kocnice,to ne znam
Ali etiketiranje nekoga
Kojeg nisi nikada ni videla a ni kontaktirala
Ukazuje mi mnogo sto sta
Oni koji me znaju ,znaju me i meni je to i dovoljno
U drugoj kafanii je dobro ,bas dobro zezanje a bez da se neko ni na koji nacin oseti da je ismejavan
Sale na moj racu i
Zezanje
Jesi li to uvrijeđen? Nije mi bio cilj da te uvrijedim.
Ja sam isto za zezanje, ali ne konstantno na moj račun i ne vrijeđanje. To vrijeđanje, koje se ovdje dešava od samg početka je stvorilo odbrambeni zid i vjerujem da i pretjeram često.
Izvini ako sam te uvrijedila, jer ti nisi psovao i vrijeđao. Rifetu se nikada neću izviniti ni za što.

Ja sam isto za zezanje, ali ne konstantno na moj račun i ne vrijeđanje. To vrijeđanje, koje se ovdje dešava od samg početka je stvorilo odbrambeni zid i vjerujem da i pretjeram često.
Izvini ako sam te uvrijedila, jer ti nisi psovao i vrijeđao. Rifetu se nikada neću izviniti ni za što.
tri igrice mi kupi Čika @marsijaner a tri Teta @lapsi
a da vidim sa Krstaricom da mi kupe memorijsku express karticu @tab503 povećao sam im posećenost - svi kliknu da vide šta sam odvalio

rodjeni sam Stojkov Menidjer :smeker:

Ne,nisam uvredje
Samo sa ti ukazao da je nepotrebno ikoga nazivati nekim epitetima
Zbog idotluka lufthanse,nuce nisam stigao na svoj let

Ceo dan se bakcem sa nacistima nemcima
Koji nikako da koriste logiku
I da hoce bocu vode koje nema ni 50mililitra da se baci

nintendo Game Boy, Color i Advance imali i hakerski kertridž na koji natrpaš igrice a bilo je i onih multi bootleg-a

nintendo DS/3DS isto imale hakersku karticu

Switch 1 isto ima hakerske kertridže neki imaju dual mod pa sad sam hakeraj sad sam legal

Switch 2 - promeniš li inicijalne settingse ili staviš tudju express memorijsku karticu ili joy-conove pozdravi se sa konzolom - isključe je daljinski a ti otplaćuj rate i dalje

Back