marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.893
ma hteo da vidim tvoj katanac ali , auuuu koliko ih imaJa nemam strpljenja više za ovakve stvari
Još jedan vitamin iŽIvota
![]()
pa sam odustao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma hteo da vidim tvoj katanac ali , auuuu koliko ih imaJa nemam strpljenja više za ovakve stvari
Još jedan vitamin iŽIvota
![]()
Сад сам заборавио, јесам ја беше збуњен или забораван?Turpija je kod mene, a @Стари пароброд zaboravan![]()

Ubiše Životu, eboga miš.Evo, evo![]()
Nema tu mog katancama hteo da vidim tvoj katanac ali , auuuu koliko ih ima
pa sam odustao

Kao i svaki džuboks možeš biti šta poželišСад сам заборавио, јесам ја беше збуњен или забораван?
Само ме збуњујеш!![]()

Lepo ja govorim dva danaUbiše Životu, eboga miš.

?Ćekamo da ga umlate u zatvoru, dumre i onda se vrati kao neka nova reinkarnacija.Lepo ja govorim dva dana
Sad akcija spašavanja da se planira, šta se čeka još?

I ti si mi neki drugĆekamo da ga umlate u zatvoru, dumre i onda se vrati kao neka nova reinkarnacija.![]()

Tebi? Pa jesam.I ti si mi neki drug
Imal’ kiše?![]()
Da te smočiTebi? Pa jesam.
Životi? Pa jesam.
Šta će mi kiša?

Pitaj marsija, on uživaDa te smoči
Blago nama s takvim drugarima![]()
....људи, људине и патуљци ... 
Dobar dan, danas ste mirni nešto![]()

Ma jokNema tu mog katanca
Mislim da su sada zabranili dalje kačenje tih katanaca tu zbog sigurnosti mosta.
Daju vam baš puno alkohola u toj banji, pohvali ih.Ma jok
Nego gde si stavila a k nisi dolazi bb i ja cu biti tak koji o ce slikati svecan cin
Ставили му алкохол у ракијуDaju vam baš puno alkohola u toj banji, pohvali ih.

Može i jedno i drugo.Неће одма...
Јел се ово једе ил се пије ?!?

On je meni i najsumnjiviji što se tiče Kapetanove žene!теби Ц1 - сад старкс кара и тебе ...
![]()

Nego ti robijao nešto duže nego običnoРади гиљотина, а пилићи увукли главице...![]()
?
?