bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.687
Uspavala sam kokoške oko 17hTo vi sa sela, sa kokpoškama na spavanje.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uspavala sam kokoške oko 17hTo vi sa sela, sa kokpoškama na spavanje.![]()
a jel menjas drvece, mislim nije fer , uvijek isto da zapisavasDedo idi na spavanje, uskoro će prostata da ti se javi.![]()
Uloviće ga komunalna, ovi Belia jel menjas drvece, mislim nije fer , uvijek isto da zapisavas
saraj malo , saraj
Касниш. Јутро.Jutro!
Rifet zapišava parkove? Zanimljivo!
Gdje je Žile?
Je li tebi Van bio nedavno rođendan? Iskočila mi nečija poruka!!!Касниш. Јутро.
Јуче. Пропустила си журку!Je li tebi Van bio nedavno rođendan? Iskočila mi nečija poruka!!!
Čestitam ti, sa malim zakašnjenjem! Želim ti sve što i ti sam želiš za sebe!Јуче. Пропустила си журку!
Хвала, хвала. Мало сам матор за журке, али можемо негде на колаче или кафу...Čestitam ti, sa malim zakašnjenjem! Želim ti sve što i ti sam želiš za sebe!
![]()
Koliko mator?Хвала, хвала. Мало сам матор за журке, али можемо негде на колаче или кафу...![]()
Zašto?Nemoj da šetaš po mraku @Reefer![]()
Sva si kinki, bre.Jutro!
Rifet zapišava parkove? Zanimljivo!
Gdje je Žile?
Pogotovo za Noć vještica!Sva si kinki, bre.
Jaooo, aj to i meni poželi.Čestitam ti, sa malim zakašnjenjem! Želim ti sve što i ti sam želiš za sebe!
![]()
Zasluži. Van je ok tip.Jaooo, aj to i meni poželi.![]()
Ne znam, čitao sam da ljudi spaljuju veštice.Pogotovo za Noć vještica!![]()
Ja sam još okiji.Zasluži. Van je ok tip.
Ti vjeruješ Mariji Zagorki?Ne znam, čitao sam da ljudi spaljuju veštice.
Znam ko je Zagor al nepoznavam tu Maru..Ti vjeruješ Mariji Zagorki?![]()
Довољно. ( Пуних 46. Загазио у 47) Очекујем поштовање у обраћању у складу са годинама!Koliko mator?![]()
Odlične zrele godine.Довољно. ( Пуних 46. Загазио у 47) Очекујем поштовање у обраћању у складу са годинама!![]()