Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Svratio mi @marsijaner i odemo do pijace da kupim nešto za klopu. Uđemo, a on ko gladno ciganče gleda u riblju čorbu. A iebo sliku svoju marsi, evo ti. I uzmem i to, a kaže on:: jao ja imam samo dolare i to krupne novčanice, aj mi ti kupi čorbu. A ja mekanoga srca, šta ću, uzmem cigančetu čorbu. :heart:
Pogledajte prilog 1801717
Jel opro ruke?

Svratio mi @marsijaner i odemo do pijace da kupim nešto za klopu. Uđemo, a on ko gladno ciganče gleda u riblju čorbu. A iebo sliku svoju marsi, evo ti. I uzmem i to, a kaže on:: jao ja imam samo dolare i to krupne novčanice, aj mi ti kupi čorbu. A ja mekanoga srca, šta ću, uzmem cigančetu čorbu. :heart:
Pogledajte prilog 1801717
mogao bi i on da pise naucno fantasticne price.
Oce , nece , ide , i kaze meni , ti pricaj sa prodavcima a ja cu ..
i gle , maznuo karfiol , maznuo , parike , jos i neku kiflu. jadna oma mala prodavacica, gleda ga i on smuglo.
i sto jes , kao on ce da spremi rucak , ode i kupi ti on nesto sto se zovu neke punjene paprike i imaju riblju corbu , ajde de narucim , ocu da platim i kaze , neka kupio sam te paprike i castim
oma , sam prodavacici rekao , ima da se promeni vreme , bit ce ili snega ili neki mraz.

Nećeš ti opljačkati marsovca, nije on od juče. :heart:
A i gost je, tako da si dužan sve želje da mu ispunjavaš.
ma , ptico , taj ti je mufljuz veliki , znao je kada cu doci uz moju napomenu sta ti treba , javi na vreme
ali taj , u zadnji minut , ocu ovo , ocu ono...
i jes , onda angazuj nekoga da mu se donese a nema dolara nazad.
od sada pa ubuduce , nece moci uopste da ista i dobija.
a za njegovu lepsu , pametniju , intiligentniju a i mnogo mladju , neg pozeli i dobit ce.
njemu sipak

E na ovu kafu @marsijaner ima zamerke, nije je pojela i iskenjala kubanska puma na planini od 3000m nadmorske visine, i nije pečena na drvetu kubanskog mahagonija. :rtfm:
cuti bre , sta ti znas sta je kafa.
moja stanarka , mi je kupila novi mlin , jer bo nije mogla da mulja po podrumu , gde su sklonili moje stvari .
e , sada je to kaHva , pa miris ....e reefere , ic nema za tebe , dobre kafe

Back