bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.698
Ne misliš da ima istančano nepceE na ovu kafu @marsijaner ima zamerke, nije je pojela i iskenjala kubanska puma na planini od 3000m nadmorske visine, i nije pečena na drvetu kubanskog mahagonija.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne misliš da ima istančano nepceE na ovu kafu @marsijaner ima zamerke, nije je pojela i iskenjala kubanska puma na planini od 3000m nadmorske visine, i nije pečena na drvetu kubanskog mahagonija.![]()
Znači i ti ideš u banju?Zašto da neionako se muvam po sličnim institucijama kao on
![]()
On? Ma ima taj balvan u ustima.Ne misliš da ima istančano nepce![]()
Kad bi samo znao koliko bi mi prijala sadaZnači i ti ideš u banju?![]()
A ti šareni kišobrančićOn? Ma ima taj balvan u ustima.
Ma jok, šta će mi? Dovoljne su mi roze bermude, kad hoću da ga nerviram i blamiram u kafani.A ti šareni kišobrančić![]()
Samo uz depilirane nogeMa jok, šta će mi? Dovoljne su mi roze bermude, kad hoću da ga nerviram i blamiram u kafani.![]()
Nema potrebe, nisam ja sišo sa grane ko marsi.Samo uz depilirane noge![]()
Marsu hladnoća usporila rast istihNema potrebe, nisam ja sišo sa grane ko marsi.![]()
Marsovac.... to je tvoja materija!Nemam pojma koja je tvoja.
Šta misliš koja je moja?
Jel opro ruke?Svratio mi @marsijaner i odemo do pijace da kupim nešto za klopu. Uđemo, a on ko gladno ciganče gleda u riblju čorbu. A iebo sliku svoju marsi, evo ti. I uzmem i to, a kaže on:: jao ja imam samo dolare i to krupne novčanice, aj mi ti kupi čorbu. A ja mekanoga srca, šta ću, uzmem cigančetu čorbu.
Pogledajte prilog 1801717
Marsovac je moj drugMarsovac.... to je tvoja materija!![]()
Nije jeo prstima jes poludla? Zube je opro. I jezik.Jel opro ruke?
Kome je marsovac drug, taj je lud.Marsovac je moj drug, kud materija
![]()
mogao bi i on da pise naucno fantasticne price.Svratio mi @marsijaner i odemo do pijace da kupim nešto za klopu. Uđemo, a on ko gladno ciganče gleda u riblju čorbu. A iebo sliku svoju marsi, evo ti. I uzmem i to, a kaže on:: jao ja imam samo dolare i to krupne novčanice, aj mi ti kupi čorbu. A ja mekanoga srca, šta ću, uzmem cigančetu čorbu.
Pogledajte prilog 1801717
ne , to je domaci hleb , koji i de uz Riblju Corbu , koja moram i reci da je dobra, a on , pa daj i meni malo , ja sam i platio da delimo a ti marsovacA ti jedeš ovu pogačicu sa susamom![]()
ma , ptico , taj ti je mufljuz veliki , znao je kada cu doci uz moju napomenu sta ti treba , javi na vremeNećeš ti opljačkati marsovca, nije on od juče.
A i gost je, tako da si dužan sve želje da mu ispunjavaš.
a to , :KO: da bih se razlikovao od tebe -titin pionircicu ,Eto ga tebi pa mu ti ispunjavaj želje, to alavo ko pravi komunista.![]()
cuti bre , sta ti znas sta je kafa.E na ovu kafu @marsijaner ima zamerke, nije je pojela i iskenjala kubanska puma na planini od 3000m nadmorske visine, i nije pečena na drvetu kubanskog mahagonija.![]()
e sada , zamisli ga vako,Samo uz depilirane noge![]()
staaa, pa kada si bre brze bolje pao sa graneNema potrebe, nisam ja sišo sa grane ko marsi.![]()
ma , poslao sam mu ranije grtalicu , i veliku i a i onu manje.Marsu hladnoća usporila rast istih![]()
joooj , nemoj da meMarsovac.... to je tvoja materija!![]()
marsovac nema ruke , ima sapeJel opro ruke?