bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.489
Ima i elemenata zabave, mahom se bavimo resavanjem forumskih nepravdiAl` se vi ovde zabavljate.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i elemenata zabave, mahom se bavimo resavanjem forumskih nepravdiAl` se vi ovde zabavljate.![]()

Lažemo se. Igramo se režima.Al` se vi ovde zabavljate.![]()

Govori u svoje ime mala lapsikaLažemo se. Igramo se režima.![]()

Šta se buniš? Pa ti vodiš!Govori u svoje ime mala lapsika![]()
Formiracemo komisiju od tri clana, sacekacemo Zivotu da se vrati.Šta se buniš? Pa ti vodiš!

Ma nemoj!Formiracemo komisiju od tri clana, sacekacemo Zivotu da se vrati.
Ja mogu biti ev.medijator, tako sta![]()
Kako uvijek ti prva u svemu?! A tako prosječna!Sta sada ne valja?
![]()
![]()

Tako sto sam najbolja od svih vasKako uvijek ti prva u svemu?! A tako prosječna!![]()

Nisi.Tako sto sam najbolja od svih vas
![]()
Fala ti Bože što ga nadari bar na kratko!Mnogo bih želeo da jednog dana svi zaposleni, ili ljudi sa raznim obavezama, u braku ili ne, mladi ili stari, žene ili muškarci, ozbiljni ili površni, tužni ili veseli, napuste svoje stanove ili kancelarije i, zanemarujuci sve obaveze i dužnosti, izidu na ulice i odbiju da išta rade. Sav taj zaludjeni svet, koji radi bez ikakvog smisla, ili gaji iluzije da licnim radom doprinosi napretku covecanstva i buducih generacija, pod impulsom najstravicnije varke, trpece u odlucnom trenutku osvetu mediokritetskog, ništavnog i jalovog života, za procerdani život bez izuzetnosti preobražaja…
Ja tako zivim ohoho, i posle zasto sam najboljaMnogo bih želeo da jednog dana svi zaposleni, ili ljudi sa raznim obavezama, u braku ili ne, mladi ili stari, žene ili muškarci, ozbiljni ili površni, tužni ili veseli, napuste svoje stanove ili kancelarije i, zanemarujuci sve obaveze i dužnosti, izidu na ulice i odbiju da išta rade. Sav taj zaludjeni svet, koji radi bez ikakvog smisla, ili gaji iluzije da licnim radom doprinosi napretku covecanstva i buducih generacija, pod impulsom najstravicnije varke, trpece u odlucnom trenutku osvetu mediokritetskog, ništavnog i jalovog života, za procerdani život bez izuzetnosti preobražaja…

Praviću se da nisam pročitala.Ja tako zivim ohoho, i posle zasto sam najbolja![]()

Praviću se da nisam pročitala.![]()
?
Nemam trenutno. Ovo mi se dopalo pa sam prekopirala ovde. Racunam da bar ovde mogu da pisem sta zelim.Imaš li ti kakav svoj vizionarski citat ili kao one ženturače sa Facebook-a citiraš tuđe kako bi ispala pametna?![]()
Fali mi Žile. Jeste da me nekada nervira, ali mi nedostaje.ovde u ovaj haos
reda može uvesti samo @Majstor Života
žile je dobar jer je pravi petaoFali mi Žile. Jeste da me nekada nervira, ali mi nedostaje.
I meni, ali čuo sam se s njim, ne brini, vratiće se uskoroFali mi Žile. Jeste da me nekada nervira, ali mi nedostaje.
Ne vređaj dame,ženomrscu!! Izmeni komentar da ne bi opet bio prijavljen i trajno banovan. Hvala.a vi ste prave kokoške