pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.638
Pustim link sa lichessa , anonimno. Biraj tempo a možeš i boju.Kako? Ima online šah na forumu?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pustim link sa lichessa , anonimno. Biraj tempo a možeš i boju.Kako? Ima online šah na forumu?![]()
podsjetilo me na onu, kad se ima para onda milde sorte, a kad para nema (nego se žica) onda svake sorteА кад се уђе у лову онда овоPogledajte prilog 1748474
Htjeo si reć čovječe ne ljuti se.![]()
Iskreno nemam vremena familija, obaveze,poso,a i već godinama nisam igro.Možda nekad kad uhvatim vremena.Pustim link sa lichessa , anonimno. Biraj tempo a možeš i boju.![]()
hočeš na pokera onlajn na brzinu da te rasturim?Pustim link sa lichessa , anonimno. Biraj tempo a možeš i boju.![]()
Nisam nikad igrala onlajnhočeš na pokera onlajn na brzinu da te rasturim?
Eh koje vreme. Igrali bismo bulet od minuta, dva. Šta je to vremena ? Ok , ne insistiramIskreno nemam vremena familija, obaveze,poso,a i već godinama nisam igro.Možda nekad kad uhvatim vremena.
Eh koje vreme. Igrali bismo bulet od minuta, dva. Šta je to vremena ? Ok , ne insistiram
Zato mi se ne isplati prijavljivat.Eh koje vreme. Igrali bismo bulet od minuta, dva. Šta je to vremena ? Ok , ne insistiram
ne, rulet da ali ruski rulet nePa ti nisi teo da oćeš.![]()
Nije se to igralo u mom kraju.Pitaj ga oćel onlajn kamena s ramena, da viš kako nađe vremena.
poslat ču ti link u pmNisam nikad igrala onlajn
ne, rulet da ali ruski rulet ne
Pošteno.Zato mi se ne isplati prijavljivat.
Bolje predat partiju.![]()
udži tu, regaj se, ja sam ti pod nickom "one eyed gambler" pošalji mi zahtjev za partijuposlat ču ti link u pm
jo šta si pametanŠto bre, pa prepustio bi ti prvih šest poteza, znaš kad bi ti to šahisti dozvolili.![]()
jo šta si pametan![]()
nov i ujedno pokojniTo je fer plej, nov si igrač.
@Lagerta , nisam bzv rekla da je budala jer saturacija nije bitna u takvim momentima, niti je to precizna metoda. Recimo , mnogo bitnije je izmeriti k. pretisak. Da ne mračim