bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 43.147
ajde...zahuktaj je pa me zovi , dobićete štangle u glavu
Ma koje zahuktavanje od njega vajde nema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde...zahuktaj je pa me zovi , dobićete štangle u glavu

Gosn Simo, opušteno. Ponekad svratim.Gospođo ja ne posjećujem često kafanu,samo se opustite.
Ode vidjet šta ima novo od Teherana do BG.
JoooooojMa koje zahuktavanje od njega vajde nema![]()

У прошлом миленијуму
Почетком осамдесетих година двадесетог века![]()

Dobre, al one crveno bele bolje.
Nisam 9 godina.Pa opet...Ја не пушим неких седам, осам година, и умем често да кажем да ми је то једна од бољих, али пази, животних одлука!
Зашто?Nisam 9 godina.Pa opet...
Ево пуних 29 година како сам то баталио. То ми је друга најпаметнија ствар коју сам урадио у животу![]()

Šta bravo. Opet sam počelaБраво!![]()
Поштована докторка, ја сам те много нервирао за време короне, само сам имао други ник![]()
zasto me nista vise ne iznenadjuje od tebe 
Исправио сам. Приказао ми се само део поруке.Тек кад сам цитирао видео сам целу.Šta bravo. Opet sam počela
Ok može se i reći : bravo za pauzuИсправио сам. Приказао ми се само део поруке.Тек кад сам цитирао видео сам целу.
Регенерисала плућа.Ok može se i reći : bravo za pauzu![]()

Ne smetaju mi , proklete bileРегенерисала плућа.![]()
Кондиција?Ne smetaju mi , proklete bile
Шта мош, не мош ништаKako ti nista ne verujem cudo neko![]()
![]()

А ово ми верујеш, а?Ozasto me nista vise ne iznenadjuje od tebe
![]()

Pa pazi ako mogu preplivati 1 km za 50 minuta bez neke pripreme, što mi je rekord, u cugu.Šta reći ?Кондиција?
A je li koja je bila prva pametna odlukaШта мош, не мош ништа![]()

Ovo vec lici maloА ово ми верујеш, а?![]()

Joj provala : pre 2 godine, ja na moru, Cg, moja alergija na Sunce krenula, ja kod dr. Naravno, prvo mi radi saturaciju i kaže, eto kada neko ne puši kako izgleda procenat. Ja od sramote, šušNe smetaju mi , proklete bile