Ne volim tako kafu.
Volim kad je jaka i ne sme biti nimalo slatka, kasnije mi od slatkog tu bude lose u zelucu, ozbiljno.. ili je navika, godinama je tako.
Dobro jutro 
Uzmite, da se ne 'ladi

Uzmite, da se ne 'ladi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne volim tako kafu.
Volim kad je jaka i ne sme biti nimalo slatka, kasnije mi od slatkog tu bude lose u zelucu, ozbiljno.. ili je navika, godinama je tako.
Iran je unaprijed osuđen na propast, to se već znalo. Gledala sam dosta reportaža o Iranu. Divna zemlja.čitam gamad bombardirala iran. i ja ću sad kavu.
Ko luda si bez nacrtane kafe i ruže?Vidi Planta. On je od onih nazovimo zavodnika, koji ujutro trče da svima naprave kafu i ugode. Nikada mi se to nije dopadalo. Izvini Plant.
Ja volim prvu, jutarnju kafu sama da skuvam i popijem, a poslije može i u društvu.
Upravo.Ko luda si bez nacrtane kafe i ruže?![]()
s mi je ruža procvjetalaaa..
Јел се то тако каже??s mi je ruža procvjetalaaa..
se izvinjavamo gospoja,Vidi Planta. On je od onih nazovimo zavodnika, koji ujutro trče da svima naprave kafu i ugode. Nikada mi se to nije dopadalo. Izvini Plant.
Ja volim prvu, jutarnju kafu sama da skuvam i popijem, a poslije može i u društvu.
Ne volim ugađanje i nametanje, pa rekoh.se izvinjavamo gospoja,
a, što se vi osetiste prozvanom ovom prilikom![]()
nije vama namenjeno,..Ne volim ugađanje i nametanje, pa rekoh.
Uvrijeđen? Nema razloga. Samo kažemo, onako uopšteno.nije vama namenjeno,..
***(samo kažem) ,..![]()
Ajd sad popij Plantovu kafu!Uvrijeđen? Nema razloga. Samo kažemo, onako uopšteno.
Nema srce od pjene. Nije se dovoljno potrudio. A keksić pored šolje!Ajd sad popij Plantovu kafu!![]()
....ps: ISPRAVAK
Najbolja ste kafana u kraju,
svi to ovde već odavno znaju.
@bird again je kolovođa naša,
čudo jedno, neudata snaša,..
veselica i ludica vaša,..
zdravlje duše i utjehe čaša,..
ja sam samo zalutali paša,..
Idem,.. i ne znam kad ću opet,..
(kad se vratim iz lova,..)
o'de me ne vole,..
A, NEEE,..Ostani. Gotovo je sada, već si upropastio prvu kafu. Evo ja kuvam drugu. Možda bude bolje.![]()
'оћел да буде са срцем и кексићем са стране?Ostani. Gotovo je sada, već si upropastio prvu kafu. Evo ja kuvam drugu. Možda bude bolje.![]()
Može. Stavi i 50 eura pored tacne kada već hoćeš da ugodiš.'оћел да буде са срцем и кексићем са стране?
kaj si ti eskortuša?Može. Stavi i 50 eura pored tacne kada već hoćeš da ugodiš.