Van_Helsing
Buduća legenda
- Poruka
- 26.412
Братска Црна Гора!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Братска Црна Гора!

Острво?Ne. Familija dolazi preko ljeta, nije to velika kuća.
imaš i dole u tom dubaiju interneta šibni koju slikue pa dragi moji i drage moje samo da vas pozdravim, idem na nekoliko meseci a možda čak i nedelja u dubai (ko zna zna hehe) čujemo se nekad a možda i nikad ako nadjem nekog bogatog šeika, naprimer alibabu marjanovića ili tako nekog
volim vas sve,svi ste mi neizmerno dragi i veoma sam neutralna prema svima vama,čast izuzetcima! lepo smo se družili sve u Svemu :')) :*
p.s. možda će vas posetiti moj brat od tetke,prepozna će te ga po Tome što je veoma mračan,pesimističan i deprimirajuć a i veoma je MRAČAN!!
![]()
Jeste. Meni najljepše mjesto u Hrvatskoj. Ne samo Baška, već i Malinska, koja mi je najljepša na otoku.Екстра.
aj da čujemo aj molim te
Imam ideju!
Tebi necu reci, nikakoooooooo.aj da čujemo aj molim te
Eto sad! Uživa da je molimo!Tebi necu reci, nikakoooooooo.
Морао сам гуглати. Плаже врх, море фантазија. Завидим ти.Jeste. Meni najljepše mjesto u Hrvatskoj. Ne samo Baška, već i Malinska, koja mi je najljepša na otoku.
Postaviću slike kada odem. Ima i jeftinog smještaja ako si zainteresovan, mogu ti pomoći.Морао сам гуглати. Плаже врх, море фантазија. Завидим ти.
ma sigurno nešto budalasto ništa pametnoEto sad! Uživa da je molimo!
Nešto je oduševilo?!!!ma sigurno nešto budalasto ništa pametno
Bas ovamo na drugoj temi pisem jednoj forumasici kojoj se svidjas koliko si divna osoba.ma sigurno nešto budalasto ništa pametno

ada ušparate koju kintu možete ti i helsing dijeliti krevetPostaviću slike kada odem. Ima i jeftinog smještaja ako si zainteresovan, mogu ti pomoći.
de to?Bas ovamo na drugoj temi pisem jednoj forumasici kojoj se svidjas koliko si divna osoba.![]()
Koja teme? Totsi se nekome dopada? To moram da vidim!Bas ovamo na drugoj temi pisem jednoj forumasici kojoj se svidjas koliko si divna osoba.![]()
За ову годину сигурно не. Бићеш ту и следеће?Postaviću slike kada odem. Ima i jeftinog smještaja ako si zainteresovan, mogu ti pomoći.

Da, dok sam živa.За ову годину сигурно не. Бићеш ту и следеће?![]()
Не жури!Da, dok sam živa.![]()
Vidi ga, što ga ,,ponijelo,,!?lapsi ne prdekaj