lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.961
Baci na sto.
Imam ideju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baci na sto.
Imam ideju!
Ko je zamena za TamaruBaci na sto.

Zar nije nezamjenjiva?Ko je zamena za Tamaru![]()
Jest, no doci ce joj rodjakZar nije nezamjenjiva?

Ko je taj?Jest, no doci ce joj rodjak![]()
Je li bogat?Ko je taj?
Slatka mala tajnaKo je taj?

Šapni meni. Ja znam da čuvam tajne.Slatka mala tajna![]()
Sutra cemo saznatiŠapni meni. Ja znam da čuvam tajne.![]()

Kako da zaspim sada?!!!Sutra cemo saznati![]()

?Reci! Sad ja oka necu sklopitiImam sumnju! Nije valjda?
Nema od spavanja ništa.![]()

Prekomanda.Reci! Sad ja oka necu sklopiti![]()
A šta volišjesi jesi švalerčino
koliko mrzim aljanis morisšit nemogu da opišem,ubedljivo naj gora i naj iritantnija pevaljka ikad,pogotovo ova pesma grr briši ovo odma![]()
a gde susram te bilo! obrati pažnju na rečnik,ovde ima i dama!!!
Meni je sve novo
Blago ti seNe. Baška na Krku.
Bio na bazenu
Sad pivo i tv
To me ljuti.Meni je sve novo
Opet nema obaveštenja nego moram preko 7 foruma i 7 potforuma da dođem ovde i vidim šta ima

Po zdravi nam Du baie pa dragi moji i drage moje samo da vas pozdravim, idem na nekoliko meseci a možda čak i nedelja u dubai (ko zna zna hehe) čujemo se nekad a možda i nikad ako nadjem nekog bogatog šeika, naprimer alibabu marjanovića ili tako nekog
volim vas sve,svi ste mi neizmerno dragi i veoma sam neutralna prema svima vama,čast izuzetcima! lepo smo se družili sve u Svemu :')) :*
p.s. možda će vas posetiti moj brat od tetke,prepozna će te ga po Tome što je veoma mračan,pesimističan i deprimirajuć a i veoma je MRAČAN!!
![]()
Onako. Nije to sada uživancija. Prvih 5 dana godišnjeg odmora poginem čisteći kuću, pa pripreme za put, put, pa i tamo prečistim sobu, pa se kuvam i kao uživam, onda je i veliki dio familije tamo, gužva...Blago ti se
IzgledaTo me ljuti.
Desava se jer nisi dugo bila ovde, to ovde nije nikako reseno, taj problem.
Desava se kad bude dosta ispisanih poruka. Ali, nema ko to da resi.
Zauzeti ljudi
![]()
Znam. To je cena koju plaćaš za nekretninu na moruOnako. Nije to sada uživancija. Prvih 5 dana godišnjeg odmora poginem čisteći kuću, pa pripreme za put, put, pa i tamo prečistim sobu, pa se kuvam i kao uživam, onda je i veliki dio familije tamo, gužva...
Voljela bi sama otići negdje na odmor.
Pa i ne. Rado bih ja to utopila, ali ne pitam se samo ja.Znam. To je cena koju plaćaš za nekretninu na moru
I ja se uvek pitam da li se isplati.