bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.268
Tamo bi bio dobar. Čim bi me mrškao i vikao na mene, ja bi glasno rekla: ,,Simo, Srbine, polako,,!![]()
Mislis, ti bi malo podviknula

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo bi bio dobar. Čim bi me mrškao i vikao na mene, ja bi glasno rekla: ,,Simo, Srbine, polako,,!![]()
Malo glasnije.Mislis, ti bi malo podviknula![]()
"Simke je budala" is a colloquial Serbian expression, often used informally to describe someone who is acting foolish or making silly decisions. It's not meant to be a serious insult, but rather a lighthearted way to point out someone's lack of judgment or understanding. The phrase uses "budala" which translates to "fool" or "idiot" in English.
Ја на море 13- ог јула!Ja na odmor idem za 20-ak dana.
Jedan dan mi se ide na more, drugi ne.
Ne znam šta da radim?
И, како вам иде?Cudimo se cudu![]()
Издајеш?Ne. Baška na Krku.
lapsi, blagojevičku i birdicu treba onako malo jače da skviknuTreba samo pljeskati po guzi ... ali onako nezno, nisam mislio kao što je Simo pomislio nešto perverzno..
tada je prevruće i previše rulje na plaži.Ја на море 13- ог јула!![]()
CudnjikavoИ, како вам иде?
Izdaje izdajicaИздајеш?
A zbog cega?lapsi, blagojevičku i birdicu treba onako malo jače da skviknu
Ja bih pristala rado i pre toga potplatila konobara da ti posluzi toplo pivoja bih za čamac na napuhavanje zavezao birdicu da pliva i vuče me po uvali dok ja ispijam hladno pivo
svima po zasluziA zbog cega?![]()
Bio na bazenuШта радите?
Skroz loš život u diktaturi.Bio na bazenu
Sad pivo i tv
Nemoj da kukas posle kako su te sexualno exploatisali i bacili u bazene pa dragi moji i drage moje samo da vas pozdravim, idem na nekoliko meseci a možda čak i nedelja u dubai (ko zna zna hehe) čujemo se nekad a možda i nikad ako nadjem nekog bogatog šeika, naprimer alibabu marjanovića ili tako nekog
volim vas sve,svi ste mi neizmerno dragi i veoma sam neutralna prema svima vama,čast izuzetcima! lepo smo se družili sve u Svemu :')) :*
p.s. možda će vas posetiti moj brat od tetke,prepozna će te ga po Tome što je veoma mračan,pesimističan i deprimirajuć a i veoma je MRAČAN!!
![]()
Ne. Familija dolazi preko ljeta, nije to velika kuća.Издајеш?
Nikad nije kasno?!Gledam Ceca Show i uživam
Gdje?Ја на море 13- ог јула!![]()
Baš se zoveNikad nije kasno?!
p.s. možda će vas posetiti moj brat od tetke,prepozna će te ga po Tome što je veoma mračan,pesimističan i deprimirajuć a i veoma je MRAČAN!!
![]()