Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 95.495
Smisleno
Ja mislim da to nije kraj ... saće Simo da uskoči sa nekim krajišnikom iz Doboja, što nije krajišnik nego Ćaci ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smisleno
Nemoj ga, ako je tako star! Kako ti nije žao?Ja mislim da to nije kraj ... saće Simo da uskoči sa nekim krajišnikom iz Doboja, što nije krajišnik nego Ćaci ...![]()
Sve nasilnici jbt.
Treba biti oprezan. Čuvati leđa.![]()
Simo misli samo na zastave i šubare. Puko skroz.Treba samo pljeskati po guzi ... ali onako nezno, nisam mislio kao što je Simo pomislio nešto perverzno..
Simo misli samo na zastave i šubare. Puko skroz.
Ja ne učestvujem u ovome. Ako se danas dohvatio flaše ti si gotov!"Simke je budala" is a colloquial Serbian expression, often used informally to describe someone who is acting foolish or making silly decisions. It's not meant to be a serious insult, but rather a lighthearted way to point out someone's lack of judgment or understanding. The phrase uses "budala" which translates to "fool" or "idiot" in English.
Ja na odmor idem za 20-ak dana.Ја нисам данас. Сутра и прекосутра да, па онда вежем са викендом четвртак и петак, и то је то што се тиче прошлогодишњег одмора...
Ja na odmor idem za 20-ak dana.
Jedan dan mi se ide na more, drugi ne.
Ne znam šta da radim?
Ozbiljna sam Tico. Kao da sam u nekoj depresiji.Ja na odmor idem za 20-ak dana.
Jedan dan mi se ide na more, drugi ne.
Ne znam šta da radim?
Možda. Ako bude dobar vodim ga u Split.
Ozbiljna sam Tico. Kao da sam u nekoj depresiji.
A i to more?! Kao da moram da idem?
Imam svoje, preciznije 1/3 kuće.Ko kaze da moras?
Imas li nesto uplaceno ili se jos premisljas?
Imam svoje, preciznije 1/3 kuće.
Ne. Baška na Krku.Split?
Tamo bi bio dobar. Čim bi me mrškao i vikao na mene, ja bi glasno rekla: ,,Simo, Srbine, polako,,!A u Split Simu vodis?
Da li je zasluzio?