lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.953
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Птица. Где је?Ko je gazdarica? Da nije Ptica? Fali.![]()
Откуд? Па ти обично све знаш!
Više naslućujem no što znam.Откуд? Па ти обично све знаш!![]()
А ти увек имаш негативан став према мени. Зашто?Više naslućujem no što znam.
I ti bi se igrao sarkazma?
Ne stoji ti.
Nemam stvarno, odakle ti to?!А ти увек имаш негативан став према мени. Зашто?
ma prema svima je takva. ali pokušat ćemo je socijaliziratiА ти увек имаш негативан став према мени. Зашто?

Nisam. Gotivim Pticu i ....Eto Pticu, dosta.ma prema svima je takva. ali pokušat ćemo je socijalizirati![]()
jeli mene begenišeš?Nisam. Gotivim Pticu i ....Eto Pticu, dosta.
Ne volim vulgarne ljude. Ne.jeli mene begenišeš?
pitam za sebe ne za vulgarise na forumuNe volim vulgarne ljude. Ne.
pitam za sebe ne za vulgarise na forumu
Вара ме осећај.Nemam stvarno, odakle ti to?!
Ja ne znam da smo razmijenili 2 rečenice i ti došao do takvog zaključka!!!Вара ме осећај.
To tek treba da procijenim. Za sada koristi skromne proste rečenice. Izvešću zaključke kada pređe na prosto proširene.on je veoma inteligentna a i pametna osoba
По осећају, рекох ти. Ок, драго ми је да се варам.Ja ne znam da smo razmijenili 2 rečenice i ti došao do takvog zaključka!!!
Naravno da se varaš. Možda si s pravom stekao takav utisak, jer sam ja stalno na oprezu zbog pojedinaca, koji koriste svaku priliku da mi spuste, opsuju i učine glupoim svaki moj zarez.По осећају, рекох ти. Ок, драго ми је да се варам.
Разумео. Нисам од тих, немаш потребу.Naravno da se varaš. Možda si s pravom stekao takav utisak, jer sam ja stalno na oprezu zbog pojedinaca, koji koriste svaku priliku da mi spuste, opsuju i učine glupoim svaki moj zarez.
Ovo bih izdvojila kao pozdravjbg 'tičice, kafana je, mora malo i da se šenluči![]()