ma koje prepucavanje, ovo su ljubavni ugrizi za ushne resice mog stojkaOvde smo samo mi, neki opušten narod koji voli ćaskanje i pomalo muzike. Pa rekoh, da ne kvarimo atmosferu starim prepucavanjima![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma koje prepucavanje, ovo su ljubavni ugrizi za ushne resice mog stojkaOvde smo samo mi, neki opušten narod koji voli ćaskanje i pomalo muzike. Pa rekoh, da ne kvarimo atmosferu starim prepucavanjima![]()

Onda izvinjenje, nisam znala da su to male ljubavne čarkema koje prepucavanje, ovo su ljubavni ugrizi za ushne resice mog stojka![]()
ljubomoran je sto sam se vratio izvornim erockim uzivanjimaOnda izvinjenje, nisam znala da su to male ljubavne čarke![]()

Čekaćemo da dođe, da se izjasni o neuzvraćenim "osječajima"ljubomoran je sto sam se vratio izvornim erockim uzivanjima![]()
ja ne mislim, ja kanalisem meandrirajuci tokove misli u vrtloge, vodopade, male planinske recice, jezerca ili mutnu moravu...u koju vecina koji krenu da se nadhebavaju upanu ko ovcejedini stojko ovde kojeg znam je menidjerov, ili ti misliš na dvosmislenu provokaciju?

Hu kerzjedem sladoled sad
Demonstracija silejedem sladoled sad
I jajedem sladoled sad

Postovana mademoiselle,Demonstracija sile![]()
NEMOJ!Postovana mademoiselle,
Razocaran stepenom forumskih diskusija gde se razum i analitika potiskuju animalnim nagonima bez imalo duha, šarma ili kozeraja, rešio sam da penzionišem nik zan pjer. Kada sam danas počeo da osećam patološku mrznju nekolicine kolega diskutanata, primarno klonova, koji su me konstantno u nemanju argumenate mesecima čašćavali pridevima da sam ustaša, ******, kurtijev plaćenik, neko ko mrzi srbe a posebno srbe iz Republike Srpske, odlučio sam da je vreme da stavim tačku i njima prepustim ovaj Park uživanja pa neka ga zaseru kao što su i onaj kod Predsedništva Srbije. Moja uloga na ovom forumu je poslednjih godina uvek i jedino bila edukativnog karaktera, jer sam za razliku od mnogih obdaren ili oštećen kako vam drago, neprocenjivim političkim a što da ne i životnim iskustvom, a taj momenat se verujte izgubio jer ljudi ovde više ni ne čitaju šta neko piše već im je samo stalo da pokažu čiji je veći, bili ti iskreno stranačko ili provociajuće lažno definisani. Svrha je obesmišljena, metaforičkom arhetipu anime ne treba više animus.
U to ime želim da se oprostimo kako dolikuje vaspitanim i obrazovanim ljudima, a ne i nikako dilejama sa konca i konopca koji ovde vitlaju nebuloze od jutra do mraka i gde nastupaju definišući lažne ničim utemeljenje stavove ili ono najtragičnije, da u imbecilne stavove iskreno veruju. Radovanje mrtvima u ratu koji je počeo i onome šta će se desiti u Srbiji počev od 28og ovog meseca pa nadalje sledećih meseci, nimalo me ne ispunjava utehom i mirom, tako da makar na ovom mestu ne želim da trpeći nosim konsekventne uvrede od polusveta krstsrice, većinom dosljačkog dnk-a.
Sa poštovanjem.
zan pjer.
P.S. preduzmite neopohodne radnje za moj zahtev, da ne bi brisao mejl pa da mi nik bude roze na opsesivnu radost stojka.
jeli kornet ili štapić?
nemoj,to je već preterivanje,zabranjujem tiJa ću 2.![]()
![]()
Kutija, 850 gr. Štapić?jeli kornet ili štapić?

I javno da priznam da me na ovom forumu jedino @Stojkov Menidjer i @Mystic+ mogu dovesti u stanje "šta bre"![]()
...сркDobro jutro inače i ajmo na kupanje![]()
Ko je gazdarica? Da nije Ptica? Fali.А где је газдарица??
da baš fali mala divljakuša ko zna de se smucaKo je gazdarica? Da nije Ptica? Fali.![]()