Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 11.137
Vidim da se lepo slažete i još lepše družiteedo drdan. situacija je napeta tenzije su visoke a ti sad kako hočeš ali bolje ti je ne ulazit.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim da se lepo slažete i još lepše družiteedo drdan. situacija je napeta tenzije su visoke a ti sad kako hočeš ali bolje ti je ne ulazit.
Napet je samo totsi, cijela 3 cm!edo drdan. situacija je napeta tenzije su visoke a ti sad kako hočeš ali bolje ti je ne ulazit.

nemožeTako već može
haha kakav bratKakav je ovo bezobrazluk na forumu? Ko sve vodi forum jbt. Ovaj jadni totsi šalje polni organčić i inbox, ja prijavim i ništa. A ja kada samo zinem Vučić ban?!!!
i meni je slao,izgleda šalje svim ženskamako je ovo,jel to on il haha
neće mi otvori sigurno je šund? imam filter.
To mu je prezime.nemože
haha kakav brati meni je slao,izgleda šalje svim ženskama
ko je ovo,jel to on il haha

neće mi otvori sigurno je šund? imam filter.
Odoh na kratki spavanjac, a ti bildaj

šta duže spavaš više ćemo mira imati ovdeOdoh na kratki spavanjac, a ti bildaj![]()

Nemam iskustva sa takvim predmetimaPošalji na uvid moderaciji, nek formiraju predmet![]()
Slučaj nije složen, prost je.Nemam iskustva sa takvim predmetima![]()
lapsi kaže da predmet i nije bio baš neštoNemam iskustva sa takvim predmetima![]()
jaoj koje nevinašceSlučaj nije složen, prost je.
Daj tu dokumentaciju javno na uvid da ljudi mogu da procijene istinitost i veličinu predmeta.lapsi kaže da predmet i nije bio baš nešto
mism da joj trebaju naočare
Slažem se, a i Tica bi se složila.Ajde da stavimo tačku na "predmet".
i svakog sljedećeg ko povuče pitanje kazni molinte.Ajde da stavimo tačku na "predmet".
el vi to mene il onom medi sto jos tuguje za plavusomAko se ne svedete na opuštenu komunikacij,u pretvoriću se u onu zlu ženu gladnu moći, kako me opisa jedan plemenita članica![]()

Ovde smo samo mi, neki opušten narod koji voli ćaskanje i pomalo muzike. Pa rekoh, da ne kvarimo atmosferu starim prepucavanjimael vi to mene il onom medi sto jos tuguje za plavusom
nisam ni kafu popio jutros a stucam pa kazem ko mi se nakacio na q a ono...nekad stojko a danas lezaljko![]()