bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.807
Ne smejem se zbog Tvojih pravila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam al u sustini , ima nesto sto svakom omogucava da sto manje dolazi u sukob sa pravilnikom. ja iz licnog isksutvaNe smejem se zbog Tvojih pravila.
znam al u sustini , ima nesto sto svakom omogucava da sto manje dolazi u sukob sa pravilnikom. ja iz licnog isksutva
to nesto je majka na ovom forumu
opcija ignore
nema tu foliranja. tema ti je uzaludna.Ne foliraj se, bas ne umem da lazem.
nema tu foliranja. tema ti je uzaludna.
pravilnika se pridrzavaj i ti pa idi u stina crevca, tada ce i demonstracija sile biti smanjena jer ce udariti na pravilnik.
to je tako. a ti odrasti i uzmi taj pravilnik dobro u svoje ruke.Ok, nastavi sa svojom igrom.
tičicu? pa ona je kondor jbte. zgrabi te i iz visine te zamlati o stijenu i onda razlomljenog pojede.Kolegu 'tičicu.
A tebe najvolim tako jbte.tičicu? pa ona je kondor jbte. zgrabi te i iz visine te zamlati o stijenu i onda razlomljenog pojede.
tičicu? pa ona je kondor jbte. zgrabi te i iz visine te zamlati o stijenu i onda razlomljenog pojede.

Не мош све постићи. Сад ти је приоритет да сазнаш како се постаје спонзоруша.Evo, ovog sam kapetana postedela muka.
Prvi put je ovde, mada trebalo I to da napadnem sad se kajem ali vratice se sigurna sam![]()

Osim nešto malo slomljenih rebaraca, kod mene nije bilo veće štete![]()
Не мош све постићи. Сад ти је приоритет да сазнаш како се постаје спонзоруша.![]()
Da li me to ozbiljno pitas?Tebe neko opasno iznerviro danas?
Ево да се искупим, ”Оружјем противу отмичара”, а уједно и нервирамо @Majstor Života

Ne kažem da si prešla u kondore i harpije.
Preko ovoga tesko da mogu da predjem![]()
Боље храбро побећи него кукавно страдати.
Ја се тактички повлачим.Normalno. Kutija se kukavicki povlaci kao i uvek![]()