Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Forumski ljubimci samo liče na kućne, ti biraš kućne, a forumski ljubimci biraju tebe. Kad te prate i mašu repom, neće maženje i češkanje iza uveta, hoće da ih šutiraš i pljuješ, tako znaju da ih voliš. Zahvalni su za ishranu, jedu sve što im serviraš, malo je problem što kake i pike po svemu što iole vredi. Nikako ih ne smeš ignorisati, pretvaraju se u gremline i jure te po temama... preslatki su.

sanjao sam grozan san. tzv noćna mora. neka ptičurina se zaletila na mene iz daleka i zgrabila me za vrat i kao da oće da me odvuče, odvaja me od tla i istodobno me snažno kljuca po glavi. probudio sam se u strahu trebalo mi je pola sata da dođem k sebi. ne bih poželio najgorem neprijatelju.

De grozan san, blago tebi. Ja imo pravu Stravu u ulici Brestova, bespomoćan sam, a neka tičica demonstrira silu puštajući Oružjem protivu otmičara. Pretim, molim za milost, lažem da ću biti dobar... ništa ne pomaže, zlokobno cvrkuće i pojačava. Zviždućem Šikicine hitEve kao poslednju liniju odbrane od otmičarke, ne pomaže. Budim se užasnut... kad ono sve isto, samo sad pušta Ogi Radivojević... jbt pa ovo je nightmare within a nightmare... Konačno se probudim i dođem ovde i... opet Oružjem protivu otmičara:eek: Gud gad, hoću li se ikad probuditi?:rida:

Back