- Poruka
- 204.494
Koliko je ljudi umrlo zbog njega? Zbog njegovih prevara i nazovi lečenja? Koliko je ljudi zavedeno idiotskim idejama zbog njegove zle propagande na TV?Зашто?
Odvratan lik, lažov i lihvar. Po meni i odgovoran za smrti nekih ljudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je ljudi umrlo zbog njega? Zbog njegovih prevara i nazovi lečenja? Koliko je ljudi zavedeno idiotskim idejama zbog njegove zle propagande na TV?Зашто?
Što si igrala, ako nije tajna?Žileeeeee
Dobila sam 2 500 eura na Maxbetu.![]()
Слот.Što si igrala, ako nije tajna?
Ja svoje kombinacije nikome ne otkrivam.
![]()
To se ne usudim, osim toga ne znam pravila.
Kreneš od malih iznosa da ulažeš dok ne skontaš koje igre su češće dobitne, a kada vidiš da ,,puštaju,, tj. da ne koče slot onda povećaš ulog.To se ne usudim, osim toga ne znam pravila.

Neka, hvala.Kreneš od malih iznosa da ulažeš dok ne skontaš koje igre su češće dobitne, a kada vidiš da ,,puštaju,, tj. da ne koče slot onda povećaš ulog.
Hoćeš jar je to 12x60€=1500€ goošnje, što je za deset godina to 250.000€ mogao si da kupiš kuću u nekoj lepoj državi i odeš iz te jugoslave.Neka, hvala.
Držim se ja kladionice i svojih 2 eura dnevno.
Za tih 60 eura mjesečno neću propasti, a kad se oparim, onda je stvarno lova do krova.
Tadim na tome da se obogatim.Hoćeš jar je to 12x60€=1500€ goošnje, što je za deset godina to 250.000€ mogao si da kupiš kuću u nekoj lepoj državi i odeš iz te jugoslave.
NeTadiš jer gubiš stotine i tisuće zbog lotoja i binga. Oboleosi to treba da se leči. Pomozimo kolegi forunašu!Tadim na tome da se obogatim.
Zrno po zrno pogača, kamen po kamen, palača.
![]()

NeTadiš jer gubiš stotine i tisuće zbog lotoja i binga. Oboleosi to treba da se leči. Pomozimo kolegi forunašu!
Moj Stojko je bolestna ličnost i poremećeni kockar. Takve izbegavam u širokom luku.@Stojkov Menidjer
Stole, objasni Reeferu da su alkohol, droga i kocka poput svakog drugog poroka, a to je da ukoliko si umjeren i znaš što igraš, odnosno uzimaš, relativno bezopasni i zabavni.
Najviše para sam gubio na Eurojackpotu, pa sam ga u ljeto 2024. prestao igrati i prebacio se na kladionicu.Lapsi nepokazuj mu dupe nije zadlužio, na da nam da dilujemo na njegovom ćoš... kutu.
Moj dobri Stole i ja si kupili konzole na isti dan, on je sa svojim Nintendom bio dovoljan da me pogura u dmjeru da kupim PS5.Moj Stojko je bolestna ličnost i poremećeni kockar. Takve izbegavam u širokom luku.
Ako se nadaš da ti uleti jeri se družiš da Stojlkom... a da ti poželim sreću.Najviše para sam gubio na Eurojackpotu, pa sam ga u ljeto 2024. prestao igrati i prebacio se na kladionicu.
Onaj dobitak od 1. Juna vratiom mi je sve što sam u životu potrošio na kocku, čak bi se usudio reći, više nego uduplao dobitak.
Ali moraš biti discipliniran - svaki dan na iste stvari po dva eura.
I tako svaki dan ponavljati.
Sada čekam da mi opet uleti, prvi put je uletilo nakon 9 mjeseci igranja.

Podešeno neko pametno zaključavanje šta znam ja, sve automatic nekiE, jesi li namerno zaključala PP? Htedoh nešto da te pitam.

Reci mu reci
sa istinom se valja suočiti što pre 
Mala pačja školicaŠto prvo ne napravite školu Pozorišta i Književnosti, pa onda pravite takmičenja...![]()
nije loša ideja uopšte. 
Kaži to mis @lapsi a i @Jugoslav Čvarak puni raznih poroks bož’sačuvajKockanje je isto kao i alkoholizam i droge, treba zakonom zabraniti a ovisnike staviti u ustanove.
Samo kažem...![]()

Dokle se stiglo sa pogačom i palačomTadim na tome da se obogatim.
Zrno po zrno pogača, kamen po kamen, palača.
![]()

I Stojka ste pokvarili@Stojkov Menidjer
Stole, objasni Reeferu da su alkohol, droga i kocka poput svakog drugog poroka, a to je da ukoliko si umjeren i znaš što igraš, odnosno uzimaš, relativno bezopasni i zabavni.