bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.775
Rodjendanac priznajem da si ovde u pravuНе петљајте штене у те нездраве односе ...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rodjendanac priznajem da si ovde u pravuНе петљајте штене у те нездраве односе ...![]()

Tisućletnji mistaćМени је коса други пут израсла, а зуби трећи пут ...

Ovo nema s krstaricom vezeПада сервер пада пада крстарица и влада

Ovog marsovca nikako da se rešim, samo mi poslao poruku - evo me u kraju, stavi kafu. I još mi oteo psa i krenuo da je mazi i podmićuje nagradicama.U vezi njega sam jedino razmatrala to štene kad se steknu možda uslovi![]()

I kod mene cijeli dan danas.Zašto pada server svako malo![]()
A ono najvažnije?Мени је коса други пут израсла, а зуби трећи пут ...

Jok, valjda pozivnicu od tebe da čekaOvog marsovca nikako da se rešim, samo mi poslao poruku - evo me u kraju, stavi kafu. I još mi oteo psa i krenuo da je mazi i podmićuje nagradicama.

Ово би @Grom_sa_neba! морао да изанализира и објасниOvaj Mistikov rodjendan izazvao totalni kolaps
Čudna podudarnost![]()

Samo se nadvio nekakav oblak. Ne brini!brojutro
Sanjao sam grozan san. Obučem ja tako svečanu trenerku i krenem u kafanu... nema je nigde. Odem do druge, i ona nestala. Treća i četvrta isto. Osvrnem se, nema nigde ni foruma, nesto, i sve se naoblačilo nešto... probudio sam se uz![]()
Svečanu trenerku za kafanubrojutro
Sanjao sam grozan san. Obučem ja tako svečanu trenerku i krenem u kafanu... nema je nigde. Odem do druge, i ona nestala. Treća i četvrta isto. Osvrnem se, nema nigde ni foruma, nesto, i sve se naoblačilo nešto... probudio sam se uz![]()

Samo se nadvio nekakav oblak. Ne brini!![]()
Bolje reći - pokvario maloSamo se nadvio nekakav oblak. Ne brini!![]()

Svečanu trenerku za kafanu![]()
Beše oblačio istu dok smo krojili vladu![]()

dok smo krojili vladu

Ja bih tebi potpuno promenila taj raspored spavanja&budjenja uopšte ne valja to ništaOne sisice iz Nightmare on Elm Street se žale na nekaki Fredi Kruger, nemaju pojma šta pravi košmar.![]()

Sakrojili ovi čeličnim koncima, teško se to rasparaSašismo li je do kraja il ostavili da se raspara?![]()