lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.857
Ne mogu ni ja. Umorna sam. Prija mi više ova šuplja priča.Nisam bila na Politici i ne mogu nesto![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu ni ja. Umorna sam. Prija mi više ova šuplja priča.Nisam bila na Politici i ne mogu nesto![]()
Reci da je suplja zbog onog RiferaNe mogu ni ja. Umorna sam. Prija mi više ova šuplja priča.![]()

Ja tog antitipa i ne doživljavam.Reci da je suplja zbog onog Rifera![]()
?U drugim kafanama je. Nas izbjegava.A zbog cega totsija nema ;think:?

Eto, meni nisiU drugim kafanama je. Nas izbjegava.
Jbt. ja ovdje i nemam nikoga za ćaskanje osim tebe i ponekad Sime kada dobije napad podjebavanja.
Strašno!
Što sam toliko antipatična ljudima?![]()

Ta simpatija. Ovdje se to brzo mijenja.
Juga je onakva kakva ke bila, teško srnje.Eno ga pljuje po Jugi i rasparčava BiH.
I ja dugo nisam odlazio tamo.Nisam bila na Politici i ne mogu nesto![]()
Ja dobro popunjavam šupljine. Dobar sam i vešt majstor.Reci da je suplja zbog onog Rifera![]()
Ne možeš, za to moraš da osetiš pravi kontakt. Posle toga nema nazad.Ja tog antitipa i ne doživljavam.
Evo nas na kafi
![]()
Može onda jedno pakovanje šaum rolnica?Ja dobro popunjavam šupljine. Dobar sam i vešt majstor.
Ти и ја смо имал лош старт. Испрозивала си ме на некој теми, већ не знам ни на којој, само знам да је због коментара који није ни био ипућен теби. Касније си се вадила на главобољу ( што ми то нешто познатоTa simpatija. Ovdje se to brzo mijenja.
Ok. Hvala na podršci, jer sam inače mislila da odustanem od foruma, iako me zna često zabaviti.
). Иначе си ок. 
Super. Drago mi je da to pročitam.Ти и ја смо имал лош старт. Испрозивала си ме на некој теми, већ не знам ни на којој, само знам да је због коментара који није ни био ипућен теби. Касније си се вадила на главобољу ( што ми то нешто познато). Иначе си ок.
![]()
Ето. Ниси најгора!Super. Drago mi je da to pročitam.

Ćao Pili, ovo je poznati brend kafe u Beogradu (ne znam da li su i van Beograda?) koji se zove Moja tašta ne pije svašta. Imaju prilično dobru kafu, ali ujedno prodaju i sve ostale kafe, Jacobs, Nes, kapsule... u njihovim objektima po pijacama možeš i kafu u šoljici da naručiš. uz to su počeli i ratluk da prave.
Hoćeš šampite?Može onda jedno pakovanje šaum rolnica?![]()
Hoćeš šampite?
?