lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.762
Zakoči na vrijeme. Moj savjet.Ubiće me Brdi što ovako lupetam, a baš me krenulo.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zakoči na vrijeme. Moj savjet.Ubiće me Brdi što ovako lupetam, a baš me krenulo.![]()
Tako je dosadno.Zakoči na vrijeme. Moj savjet.

Jeste.Tako je dosadno.![]()

Ponesi maramice, ako suza kane.E napokon i gaće da obučem, a i patike. Zaboravih kakav je to osećaj ovih dana. Odoh u grad da vidim šta ima od šveđanki i sličnih.

Idi plivaj, ajmoTako je dosadno.![]()

Bez dokaza nije se desiloE napokon i gaće da obučem, a i patike. Zaboravih kakav je to osećaj ovih dana. Odoh u grad da vidim šta ima od šveđanki i sličnih.
Zli mali @totsiJedva čekam taj kviz sa Lečićem. Ne znam hoće li Mika Antić biti voditelj isto?
Opet me neko špijunira šta pišem!![]()
koji moj gazda pazi kad ti preleću preko glave te tice šta su ti kao prijatelji. bar stavi šlem na glavuKo ti je gazda?
Plivao sam danas, sutra ću opet. Volim da plivam, da ronim, sve u vodi.Idi plivaj, ajmo![]()
Oćeš foto gaća?Bez dokaza nije se desilo
Tek da znas
Tj koji ti izdaje naredbe.koji moj gazda pazi kad ti preleću preko glave te tice šta su ti kao prijatelji. bar stavi šlem na glavu

teško.Pa dobro, bar tako...lapsi. pritisne poluge za prijavljivanje i istovremeno ima intenzivni orgazam.

Kod AI orgazma
Gdje ste stali?
koji moj gazda pazi kad ti preleću preko glave te tice šta su ti kao prijatelji. bar stavi šlem na glavu
Okliznuo se na koru od banane. U gipsu je.Gdje ste?
Gdje je Života?