vlada131
Ističe se
- Poruka
- 2.693
DaDa li jesti čokoladu
Ili ne biti
Pitanje je sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaDa li jesti čokoladu
Ili ne biti
Pitanje je sad
da nisi nebi koristijo taj izrazНе. И нисам расиста, не дај боже. Па Роми које имам у окружењу сами себе зову Циганима, тако да... А иначе слушају два Рома џез, и онда овај један каже овом другом: "Брате, ала ови грешу..."![]()
"Греше" се на циганском каже "грешу". Вероватно сам лоше испричао виц, чим тражиш појашњење. А објашњен виц, није смешан, тако да одустајем...da nisi nebi koristijo taj izraz
kakve ima veze što oni sebe zovu takoj,imaju pravo na to,ko što npr čamugetine smrdljive po amerikama sebe zovu nigga a nedu belcima da ih tako zovu
nerazumem vic dali može objašnjenje? zašto su mislili da ti ''grešu'' ( i kaže se ''greše'' btw)
![]()
Evo ovo sam smazala
Dobra
čamugetine smrdljive

jeste,taj je zapravo naj smešniji ljudima s iqom preko 160. netreba nikad da odustaješ maleni.."Греше" се на циганском каже "грешу". Вероватно сам лоше испричао виц, чим тражиш појашњење. А објашњен виц, није смешан, тако да одустајем...
glavom i brushalteromTamara Stojanović Blagojević na temi???!!!!
![]()

Малени??jeste,taj je zapravo naj smešniji ljudima s iqom preko 160. netreba nikad da odustaješ maleni..
glavom i brushalterom![]()
![]()

Промашила си песму. Ово је једна друга о истим актерима. Преслушај је. Знаш и њу, сигурно.Mene na to asocira ova pesma..
Ajde postavi, molim te.Промашила си песму. Ово је једна друга о истим актерима. Преслушај је. Знаш и њу, сигурно.
Само ако је црнаDa li jesti čokoladu
Ili ne biti
Pitanje je sad
Ову што сам поставио преслушај!Ajde postavi, molim te.
Ne znam na sta mislis.

A zbog cega Kutijo?Само ако је црна