Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Више пута сам тражио само да ми се упис обрише умјесто да га неко преправља. Ма јок, слађе им да га закрмаче него леба да једу. Посљедњи пут рекох да нећу више писати док ми посљедњи измијењени упис стоји необрисан... и пошто и даље стоји, више не пишем тј. куцнем повремено понешто, али то сам обришем у оквиру оних 15 минута у којима сам власник онога што сам написао.
A što mi nisi poslao pp da to ja sredim? Ja sad ovo prvi put saznajem :(

А, бицикло ми је омиљено превозно средство. Додуше, имам електрични јер сам на брду, па узбрдо помоћ добро дође :)
Овако ставим Шврћу па се возамо :D

svrca.png

А, бицикло ми је омиљено превозно средство. Додуше, имам електрични јер сам на брду, па узбрдо помоћ добро дође :)
Овако ставим Шврћу па се возамо :D

Pogledajte prilog 1748733
I za Švrću i za bicikl. Moj Pablo bi iskočio, oborio i meni i bicikl :D

Зато што је то системска ствар. Треба сваки пут да се дописујем с Табом, тобом и сл? Бесмислено. А и немам обичај читати своје старе уписе па провјеравати јесу ли мијењани. Само ми још то треба, да читам самог себе уназад. :lol:
Ne znam ali meni zaista nije teško da ti promenim Il obrišem šta god treba..

Aman pa na tvoj zahtev.Menjam tuđe jedino ako se radi baš o nekoj vulgarnosti...
Ајде Лагерта, буди тако добра као што си лепа и паметна :D обриши Пилипенди тај пост који су му променили, и због кога бојкотује писање на форуму, па да тврдоглави Далматинац може да настави да нас смара својим паметовањима :mrgreen:

Back