lapsi
Iskusan
- Poruka
- 6.422
Poslušaj tekst.A zašto u prošlom vremenu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslušaj tekst.A zašto u prošlom vremenu
Proskitaces se ti vidim jaRNe znam kako je u drugim kafanama na forumu. Nisam ni gledala do sada. Moraću večeras da vidim.
Ali ne vjerujem da su bolji od Pticine birtije.
Neću ja iz ove kafane nigdje. Opozicija u većini. Može li bolje?Proskitaces se ti vidim ja![]()
Vratila se u prvobitno agregatno stanjeŠta je s moderatorkom, jel još u paštetnom agregatnom stanju?
a meni se još živiTu si se prešao! Ja odlično kuvam.
namazali su je na kruh i pojeliŠta je s moderatorkom, jel još u paštetnom agregatnom stanju?
Krajiški književnik se ne postaje,već se rađa ko književnik.Deder.
Taman da ovde budeš prvi član KKK*
* Krajiški klub književnika
Totsi,totsi jako mi te žao,Deder.
Taman da ovde budeš prvi član KKK*
* Krajiški klub književnika
Bitna si ko lanjski snijeg.Moram izaći na sat vremena. Simo dušo, kada se vratim hoću da vidim pjesmu za mene. Šta će Edmundu tvoja poezija, valjda sam ti ja na prvom mjestu.
Hajd ćao.
da pticadapache
da gushche
da pile
![]()
Bitna si ko lanjski snijeg.
Biće najbolje da odmoriš 7 dana,a ako nećeš možeš i pod voz ko Ana Karenjina.
Trebalo bi malo pozitivnije da gledas na ova desavanja ( i uopsteVeć se poteže teška literatura, ovo kafanska tuča u najavi.![]()
Ovo je poezija za one što misle da svijet ne funkcioniše bez njih.Već se poteže teška literatura, ovo kafanska tuča u najavi.![]()
Ode sad vidjet šta je tihog natjeralo u Hrvatsku.Već se poteže teška literatura, ovo kafanska tuča u najavi.![]()
Volim taj pesnicki pravacOvo je poezija za one što misle da svijet ne funkcioniše bez njih.![]()
Ko kaze da je on tamoOde sad vidjet šta je tihog natjeralo u Hrvatsku.
Vidim puno susjeda na temi,to je mjesto za poeziju i Simu.![]()