totsi
Domaćin
- Poruka
- 4.777
ti si izravan krivac za moj kompleksitis šta me puca ova dva danaJa već pijuckam kafu, ali mi ovaj Tots kvari užitak. Kao da sam mu ja kriva za dimenzije. Svašta će na mene, što bi rekla moja baba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si izravan krivac za moj kompleksitis šta me puca ova dva danaJa već pijuckam kafu, ali mi ovaj Tots kvari užitak. Kao da sam mu ja kriva za dimenzije. Svašta će na mene, što bi rekla moja baba.
Tu smo dakle. A, šta ćeš? Sudbina druže.ti si izravan krivac za moj kompleksitis šta me puca ova dva dana
Ja već pijuckam kafu, ali mi ovaj Tots kvari užitak. Kao da sam mu ja kriva za dimenzije. Svašta će na mene, što bi rekla moja baba.
Ne. Griješiš.Ma pusti ga, neozbiljan je. Vidi, kad ima preko 100 drama na 70 dana iz 4 litra na kamen, uzimaš 3 sata na svakih 7 dana po poslednjem kamenu, ako pređe 24 drama na pola litra. U prvoj smeni.
И, шта си сањала?O čemu, o kome. Tek sam se probudila. Ne mogu tako brzo da se ubacim.

Sanjam ti ja čovjeka u magli. Ne vidi se lik, samo obrisi. Stoji sa zastavom u ruci. Ponosno, ali ne ukočeno. Razmakeo noge, jednom rukom drži zastavu, druga mu na srcu. Svijetli mu aura. Svetac?! Vanzemaljac?! Izaslanik?! Sve mogućnosti mi prolaze glavom. Ne govori. Samo stoji naspram mene. Krenem prema njemu. Lagano uzmiče.И, шта си сањала?![]()
Ja popio dvije limenke uz ručakpa otvaranje večeri se otvara sa pivom i sl![]()
![]()
Морамо ти саливати страву!!Sanjam ti ja čovjeka u magli. Ne vidi se lik, samo obrisi. Stoji sa zastavom u ruci. Ponosno, ali ne ukočeno. Razmakeo noge, jednom rukom drži zastavu, druga mu na srcu. Svijetli mu aura. Svetac?! Vanzemaljac?! Izaslanik?! Sve mogućnosti mi prolaze glavom. Ne govori. Samo stoji naspram mene. Krenem prema njemu. Lagano uzmiče.
Pitam ga šta hoće? Ne odgovara.
Lagano se okreće i odlazi.
Odjednom poviknem: ,,Simo, ti li si,,?
Nestade.
Trgla sam se i probudila.

Које марке?Ja popio dvije limenke uz ručak
Pravi muškarac ne ferma marku, samo ,,daj pive,,!Које марке?

Ma tebi ću da se ispovedamjeli ono @Elle nije znala koje pivo je popila![]()
Aham, vuče me za kikice s 30+ god zakašnjenjaSviđaš mu se, a ne ume drugačije da pridje
Htedoh da dodam "sa zubima"Ne diraj mi Elle!!!!!
Koljem!!!!
Ma tebi ću da se ispovedam
ne želim da se mešamNe diraj mi Elle!!!!!
Koljem!!!!

Nemam ja dečko pojma ko si tine želim da se nemam
ona je moja stara frendica![]()
Htedoh da dodam "sa zubima"
Do 40te sam imao izraženije očnjake na obe vilice
Ali sam nosio onda fixnu protezu pa su sad malo pitomiji![]()