Kafić Demonstracija “sile” na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma pusti ga, neozbiljan je. Vidi, kad ima preko 100 drama na 70 dana iz 4 litra na kamen, uzimaš 3 sata na svakih 7 dana po poslednjem kamenu, ako pređe 24 drama na pola litra. U prvoj smeni.
Ne. Griješiš.
100 drama dijeliš na 70 dana, svakog dana kamen pomakneš u drugoj polovini dana, da bi ima 4 litre, koje uzimaš od prve do druge polovine dana i tako 7 dana kamen okrene po koji dramen.
Je li ti sada jasnije?

И, шта си сањала? :smeker:
Sanjam ti ja čovjeka u magli. Ne vidi se lik, samo obrisi. Stoji sa zastavom u ruci. Ponosno, ali ne ukočeno. Razmakeo noge, jednom rukom drži zastavu, druga mu na srcu. Svijetli mu aura. Svetac?! Vanzemaljac?! Izaslanik?! Sve mogućnosti mi prolaze glavom. Ne govori. Samo stoji naspram mene. Krenem prema njemu. Lagano uzmiče.
Pitam ga šta hoće? Ne odgovara.
Lagano se okreće i odlazi.
Odjednom poviknem: ,,Simo, ti li si,,?
Nestade.
Trgla sam se i probudila.

Sanjam ti ja čovjeka u magli. Ne vidi se lik, samo obrisi. Stoji sa zastavom u ruci. Ponosno, ali ne ukočeno. Razmakeo noge, jednom rukom drži zastavu, druga mu na srcu. Svijetli mu aura. Svetac?! Vanzemaljac?! Izaslanik?! Sve mogućnosti mi prolaze glavom. Ne govori. Samo stoji naspram mene. Krenem prema njemu. Lagano uzmiče.
Pitam ga šta hoće? Ne odgovara.
Lagano se okreće i odlazi.
Odjednom poviknem: ,,Simo, ti li si,,?
Nestade.
Trgla sam se i probudila.
Морамо ти саливати страву!! :mrgreen:

Пиво...
мој стари другар
огао бих сад на одмору да попијем понеко
да се подсетим мало...
Јбг посао који тражи чист ум, па волан у рукама после
али сад долази мојих неколико дана