Demoni

strucnjaci za hebrejski znaju da Isusovo ime
Jehoshus sadrzi tetragramatom JHVH
tako da znaci Jehova je spasenje

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Joshua_(name)
Eto ti na tom linku kojeg slavodobitno postavljas pise ovo za Joshua ,יהושע‎
Cita se s desna na ljevo yud Hei Vav Shin Ayin.

A sad cemo Tetragramaton da vidite.
‎יהוה
Cita se s desna na ljevo
Yud Hei Vav Hei

Fali jedan Hei da bi se moglo reci da rijec Joshua sadrzi Tetragramaton

Eto ti na tom linku kojeg slavodobitno postavljas pise ovo za Joshua ,יהושע‎
Cita se s desna na ljevo yud Hei Vav Shin Ayin.

A sad cemo Tetragramaton da vidite.
‎יהוה
Cita se s desna na ljevo
Yud Hei Vav Hei

Fali jedan Hei da bi se moglo reci da rijec Joshua sadrzi Tetragramaton

Josua je skracenica od Jehoshua
A Jehoshua sadrzi tetragramaton JHVH

Ni Jehoshua nema Tetragramaton u sebi.
Isto fali Hei zadnji ko i u Jeshua.
S desna na ljevo citam:
Yud Hei Vav Shin Vav Ayin

Prilozi

• PSX_20220814_161028.jpg
    PSX_20220814_161028.jpg
    77,8 KB · Pregleda: 3
Giovanni Pico della Mirandola krscanski filozof tvrdio da YHVH je demon tj permutirani Tetragramaton.
Ista slova su u pitanju ali poredak je izmjenjen.Navodno Zidovski mudraci su to pustili u eter da zavaraju nasilne pogane koji su se htjeli domoci imena.
Pravi poredak su cuvali unutar hrama kao svetinju.
U Zoharu ima Tetragramaton drugcijeg poretka.
Nakon rusenja hrama je i to nestalo.

Naime, ovo je, nažalost moja istinita priča, koja mi je napravila pakao od života.
Sve se menja 29.oktobra 2022.godine u mom životu.
Imam, sada već 35 godina, završila sam fakultet, imam dečka koga neizmerno volim, prema kome sam, tek sad uvidjam, bezbroj puta bila gruba,drala se na njega, bila agresivna, kao da je djavo usao u mene.
Trebali smo i da idemo na Zlatibor, spakovala sam se, ali kao da mi je neki glas govorio "Ne, ne idi", imali smo uplaćeno, i nismo otišli. Bezbroj puta, taj isti glas me je navodio da napadnem svog dečka, bez razloga, i tako se posvadjamo...
Konačno, bila sam pred brakom, svom dečku sam rekla da treba da se venčamo i da imamo dete, ali...
Da se vratim na priču, 29.oktobra 2022. godine se obeležavala godišnjica smrti moje tetke, na koju, zbog posla, nisam otišla, radila sam na poslu. Oko 11h se izlazilo na groblje. Negde, posle 13h, na poslu pravim grešku, dolazi osoba koja je iz kraja gde ja stanujem, radila sam na šalteru, naplatila sam nešto duplo što nije trebalo, to je bilo 4000 dinara. Moja brzopletost, šta već, ne znam, učinili su svoje.
Obuzeo me je strah, da će me neko napasti, to nisu neke velike pare, ali ipak, "djavo" mi nije dao mir. Odmah sam rešila da sutradan nadjem tu osobu i da mu pare vratim (umesto da sačekam ponedeljak i da se to sve reši na poslu). Odnela sam tih 4000 dinara, i mesto da sam rekla to je to, on je rekao da će sutradan, u ponedeljak doći na posao kod mene, kako bi se to meni refundiralo. Samo sam se zapetljala... Naime, on je došao, (u ponedeljak ), 31.10., nisu mu dali da to preda, jer je bio samo ovlašćen, i otišao je, tražio mi je broj telefona, ali nisam htela da mu dam, jer inače, nikom nepoznatom ne dajem broj telefona.
Mene kao da je demon vodio tada, ja sam uspela da predam taj zahtev za povrat novca, to veče sam mu odnela karton da je predato to i trazio je broj telefona, ja sam mu izdiktirala, ne znam ni sama zašto.
Pritom, ova osoba niti se meni svidjala ikada, izgleda kao demon, neki vanzemaljac, a takvo mu je i ponasanje.
04.11.2022. umire jedan moj rodjak, 05.11 je bila sahrana i ja odlazim na sahranu, a taj dan su bile i Zadušnice. Vrativši se sa sahrane, meni stiže poruka od dotične osobe, i kao da sam bila pod magijom, počinjem da se dopisujem sa tom osobom, od tog trenutka, kao da je sa mnom vladao demon. Ogovarala sam ljude, dečka svog, sve najgore pričala; otvorila sam se potpunom neznancu, koji je bio previše i napadan, i navalentan, ali meni kao da nešto nije dalo da se odbranim. Sve iznosila, stvari koje ne pričam nikom, nikoga ne ogovaram, ovoj osobi, svašta sam baljezgala. On me je pozvao kod njega, nisam razmišljala, ali neki glas mi je pričao "Previše si bila dobra, idi, idi; zgadi se svima".
Pristala sam da odem, da udjem u tudju kuću, neznanca, i on je to iskoristio, neki glas me je vodio... bila sam nešto što ja nikako nisam, nisam sagledala stvaru realno, posledice, samo sam slušala taj glas, za koji mislim da je bio demona, djavola nekog. Dotična osoba mi je svaki dan mi je slao poruke, ja sam odgovarala, nisam bila svesna šta radim. Kao da to nisam bila ja, a i čini mi se, nisam bila.
19.12.2022. , na svetog Nikolu, moju slavu, moj dečko dolazi, mirimo se, i ja shvatam šta se desilo i šta sam uradila.
Od tada, grize me sve, shvatam da je nešto vladalo sa mnom, godinama, to nisam bila ja.
Pri tom, ova dotična osoba i dalje priča svima šta je bilo sa mnom, šta sam sve pričala i pravi mi pakao od života.
Iz kuće ne mogu da izadjem, od sramote, sve više sam uverena da je tada vladao sa mnom neki demon, demon koji je želeo da uništi moj život.

Molim Vas, ako može neko da napiše svoje mišljenje, jer ja sam uverena da je sa mnom vladao godinama neki demon, i na kraju, baš namestio da me uništi.
poz Ivona, evo moga iskustva - vidjao sam demone dosta često u jednom periodu ali nisam imao loša iskustva.
imam i "anđela zaštitnika" koji me je par puta već spasla (žensko je i zove se najverovatnije kristijana)...
hm, šta je demon.. po meni to su duše u onom svetu koji je ovde paralelno sa našim. te duše/demoni mogu da sufliraju
po reč dve ali to im je jako teško da rade pa i ne rade. (jer su oni nematerijalne prirode a mi smo materijalne)

nego hteo sam ti reći nešto drugo a to je, ima i prevara, "synthetic thelepaty"
šta to znači? to znači da mogu i određene organizacije i/ili lica da manipulišu osobama
tako što veštački ubaciju reči u glavu mete pomoću mikrotalasa - u cilju mind controla.
(inače sve te pucnjave po školama se tako rade! - nedavno i srbija je nažalost bila žrtva toga)

mislim da si skroz normalna samo mislim da se neko "igra" tobom.

pogledaj film "control factor" ili

evo ti par saveta: drži se podalje od mikrotalasnog zračenja, očisti dušu i telo i biće sve super!

Mozes zlu nelogicnu misao da prepoznas kao demonski implant. Recimo bogohuljenje na Liturgiji ili misao da povredis dete koje volis.
Izbacis to odmah molitvom i pokajanjem.
Али не мора да буде ништа зло у питању. Рецимо, у Ивониној причи, демон јој шапне да не отпутује на Златибор, што је ни добро ни лоше.

Али не мора да буде ништа зло у питању. Рецимо, у Ивониној причи, демон јој шапне да не отпутује на Златибор, што је ни добро ни лоше.
Znas kako, cuo sam od Boga, i nikad nisam nagrabusio. Sad, ako cujes glasove, hm, nikad nisam cuo glasove od demona.
Samo zle misli, koje sam eliminisao molitvom kad je mozak zaludan.

Znas kako, cuo sam od Boga, i nikad nisam nagrabusio. Sad, ako cujes glasove, hm, nikad nisam cuo glasove od demona.
Samo zle misli, koje sam eliminisao molitvom kad je mozak zaludan.
Ok, glasovi, misli, valjda ista stvar? A nije ni ona zbog neodlaska nagrabusila pa ipak tvrdi da to nije njena misao nego demonska. Po čemu se to zna?

Pa kad god pomislis nesto zlo, suzbijes, alil ako to sprovedes u delo, nije kriv demon, nego ti.
Ne otići na Zlatibor nije zlo, šta više, dobro je, obzirom na cene. A ipak kaže da je demon prisilio.

A sa obzirom da neki ovde tvrde kako je satana knez ovog sveta, da je tačno, nikad niko, a posebno ateisti, ne bi mogao da ima neku dobru misao o bilo čemu. Pa ni o sebi.

Ne otići na Zlatibor nije zlo, šta više, dobro je, obzirom na cene. A ipak kaže da je demon prisilio.

A sa obzirom da neki ovde tvrde kako je satana knez ovog sveta, da je tačno, nikad niko, a posebno ateisti, ne bi mogao da ima neku dobru misao o bilo čemu. Pa ni o sebi.
Samo kad dozvolis da te zlo obuzme. No Satana ne moze da se bavi nama nikako, jer nije sveprisutan i sveznajuci.
No svako ima po demiona i andjela, pa ko prevagne. Tako imamo i facu podeljenu po vertikali, jednu dobru i jednu zlu stranu.

Samo kad dozvolis da te zlo obuzme. No Satana ne moze da se bavi nama nikako, jer nije sveprisutan i sveznajuci.
No svako ima po demiona i andjela, pa ko prevagne. Tako imamo i facu podeljenu po vertikali, jednu dobru i jednu zlu stranu.
Не уклапа се...

Како не може да се бави нама а бави се? Јел ти шаље зле мисли? Ако је кнез овог света онда мора бити свеприсутан бар на овом свету.

А какав је то кнез који нема моћ и не влада ситуацијом? Него обични смртници могу да му се супротставе и не испуњавају налоге? Требало би да има и механизме присиле да се такве појаве не дешавају. Јер ако нема ни то, с ким да се бори ђехоува да гс уништи, како опет неки овде тврде да ће да се збуде (и то ускоро)?

Која је онда он сила и кнез?

Не уклапа се...

Како не може да се бави нама а бави се? Јел ти шаље зле мисли? Ако је кнез овог света онда мора бити свеприсутан бар на овом свету.

А какав је то кнез који нема моћ и не влада ситуацијом? Него обични смртници могу да му се супротставе и не испуњавају налоге? Требало би да има и механизме присиле да се такве појаве не дешавају. Јер ако нема ни то, с ким да се бори ђехоува да гс уништи, како опет неки овде тврде да ће да се збуде (и то ускоро)?

Која је онда он сила и кнез?
Znaa kako Otac je onaj koji nageajuje i kaznjava, a Satana je policajac koji sprovodi kaznu ili nagradu. To tako shvatam. E sad demon te zeza
a ne Satana. Jer oni uzivaju kad civek padne y bes i afekat. Kod nas se to zobu besovi.

Znaa kako Otac je onaj koji nageajuje i kaznjava, a Satana je policajac koji sprovodi kaznu ili nagradu. To tako shvatam. E sad demon te zeza
a ne Satana. Jer oni uzivaju kad civek padne y bes i afekat. Kod nas se to zobu besovi.
Ух, какву награду од Сатане? Смањиће температуру?

А друго, колико схватам, они (демони)не наступају аутономно него по налогу газде, за којег неки овде тврде да је кнез овог света тј Сатане “полицајца“. Његова аскерска војска којом и влада.

Као што рекох, чудна би била та владавина, да свако од смртника може ишта да му одбије по нахођењу.

Back