- Poruka
- 77.429
emanuel znači "bog s nami" tj bog je sa nama.to bi značilo da mu je ime Yehoshua..a on se se zvao Yeshua...a nije se zvao Emanuel kako su ga proroci najavili...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
emanuel znači "bog s nami" tj bog je sa nama.to bi značilo da mu je ime Yehoshua..a on se se zvao Yeshua...a nije se zvao Emanuel kako su ga proroci najavili...
Eto ti na tom linku kojeg slavodobitno postavljas pise ovo za Joshua ,יהושעstrucnjaci za hebrejski znaju da Isusovo ime
Jehoshus sadrzi tetragramatom JHVH
tako da znaci Jehova je spasenje
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Joshua_(name)
Josua je skracenica od JehoshuaEto ti na tom linku kojeg slavodobitno postavljas pise ovo za Joshua ,יהושע
Cita se s desna na ljevo yud Hei Vav Shin Ayin.
A sad cemo Tetragramaton da vidite.
יהוה
Cita se s desna na ljevo
Yud Hei Vav Hei
Fali jedan Hei da bi se moglo reci da rijec Joshua sadrzi Tetragramaton
To nisi napisala prvo dala si link na Joshua.Josua je skracenica od Jehoshua
A Jehoshua sadrzi tetragramaton JHVH
Word/name | Hebrew (יהושע Yehoshua) |
---|---|
Meaning | "YHWH (The YAHWEH) is salvation" |
ne znam probaj kod psihologa, pa ako ne uspe u vatikan da ga isterajuMolim Vas, ako može neko da napiše svoje mišljenje, jer ja sam uverena da je sa mnom vladao godinama neki demon, i na kraju, baš namestio da me uništi.
poz Ivona, evo moga iskustva - vidjao sam demone dosta često u jednom periodu ali nisam imao loša iskustva.Molim Vas, ako može neko da napiše svoje mišljenje, jer ja sam uverena da je sa mnom vladao godinama neki demon, i na kraju, baš namestio da me uništi.
Kod mene su bili nevidljivi, samo sam osecao prisustvo.oz Ivona, evo moga iskustva - vidjao sam demone dosta često u jednom periodu ali nisam imao loša iskustva.
Mozes zlu nelogicnu misao da prepoznas kao demonski implant. Recimo bogohuljenje na Liturgiji ili misao da povredis dete koje volis.А како разликујете своје сопствене мисли од демонских помисли?
Али не мора да буде ништа зло у питању. Рецимо, у Ивониној причи, демон јој шапне да не отпутује на Златибор, што је ни добро ни лоше.Mozes zlu nelogicnu misao da prepoznas kao demonski implant. Recimo bogohuljenje na Liturgiji ili misao da povredis dete koje volis.
Izbacis to odmah molitvom i pokajanjem.
Znas kako, cuo sam od Boga, i nikad nisam nagrabusio. Sad, ako cujes glasove, hm, nikad nisam cuo glasove od demona.Али не мора да буде ништа зло у питању. Рецимо, у Ивониној причи, демон јој шапне да не отпутује на Златибор, што је ни добро ни лоше.
Ok, glasovi, misli, valjda ista stvar? A nije ni ona zbog neodlaska nagrabusila pa ipak tvrdi da to nije njena misao nego demonska. Po čemu se to zna?Znas kako, cuo sam od Boga, i nikad nisam nagrabusio. Sad, ako cujes glasove, hm, nikad nisam cuo glasove od demona.
Samo zle misli, koje sam eliminisao molitvom kad je mozak zaludan.
Pa kad god pomislis nesto zlo, suzbijes, alil ako to sprovedes u delo, nije kriv demon, nego ti.Ok, glasovi, misli, valjda ista stvar? A nije ni ona zbog neodlaska nagrabusila pa ipak tvrdi da to nije njena misao nego demonska. Po čemu se to zna?
Ne otići na Zlatibor nije zlo, šta više, dobro je, obzirom na cene. A ipak kaže da je demon prisilio.Pa kad god pomislis nesto zlo, suzbijes, alil ako to sprovedes u delo, nije kriv demon, nego ti.
Samo kad dozvolis da te zlo obuzme. No Satana ne moze da se bavi nama nikako, jer nije sveprisutan i sveznajuci.Ne otići na Zlatibor nije zlo, šta više, dobro je, obzirom na cene. A ipak kaže da je demon prisilio.
A sa obzirom da neki ovde tvrde kako je satana knez ovog sveta, da je tačno, nikad niko, a posebno ateisti, ne bi mogao da ima neku dobru misao o bilo čemu. Pa ni o sebi.
Не уклапа се...Samo kad dozvolis da te zlo obuzme. No Satana ne moze da se bavi nama nikako, jer nije sveprisutan i sveznajuci.
No svako ima po demiona i andjela, pa ko prevagne. Tako imamo i facu podeljenu po vertikali, jednu dobru i jednu zlu stranu.
Znaa kako Otac je onaj koji nageajuje i kaznjava, a Satana je policajac koji sprovodi kaznu ili nagradu. To tako shvatam. E sad demon te zezaНе уклапа се...
Како не може да се бави нама а бави се? Јел ти шаље зле мисли? Ако је кнез овог света онда мора бити свеприсутан бар на овом свету.
А какав је то кнез који нема моћ и не влада ситуацијом? Него обични смртници могу да му се супротставе и не испуњавају налоге? Требало би да има и механизме присиле да се такве појаве не дешавају. Јер ако нема ни то, с ким да се бори ђехоува да гс уништи, како опет неки овде тврде да ће да се збуде (и то ускоро)?
Која је онда он сила и кнез?
Ух, какву награду од Сатане? Смањиће температуру?Znaa kako Otac je onaj koji nageajuje i kaznjava, a Satana je policajac koji sprovodi kaznu ili nagradu. To tako shvatam. E sad demon te zeza
a ne Satana. Jer oni uzivaju kad civek padne y bes i afekat. Kod nas se to zobu besovi.